CN Flex
Image default
Auto

De snorscooter: een ideaal vervoersmiddel!

Een snorscooter is een ideaal vervoersmiddel voor het afleggen van korte afstanden. Het dragen van een helm is met een maximale snelheid van 25 kilometer per uur niet verplicht, maar uiteraard wel veiliger. Snorscooters zijn wendbaar, snel, zuinig en in vele hippe uitvoeringen verkrijgbaar. Zo is er voor ieder wat wils.

Het assortiment snorscooters bij Polderscooter

Snorscooters zijn vooral populair onder scholieren, fietsafstanden naar school kunnen gemakkelijk worden overbrugd met de snorscooter. Maar ook forensen zien de snorscooter als een uitkomst en vermijden er dagelijks files mee. Daarnaast hoeft u voor een snorscooter geen wegenbelasting te betalen en kunt u zelf personen meenemen achterop, kortom: aan de snorscooter zitten alleen maar voordelen!

Bij Polderscooter bieden we een ruim assortiment aan snorscooters. Wij bieden sportieve, retro of eigentijdse modellen aan en kijken samen met u welke uitvoering het beste bij u past.

Wij bieden diverse erkende merken snorscooters aan. Denk aan merken als Piaggio, Sym, Peugeot en de klassieke Vespa. Bijna al onze modellen zijn uit voorraad leverbaar en eenvoudig te bestellen.

Bent u gebonden aan een budget? Bekijk dan eens de snorscooters van ons private label “Magic Scooter”. Deze snorscooters zijn van hoge kwaliteit en verkrijgbaar in de kleuren wit en zwart. U rijdt al een (rijklare) scooter vanaf 799 euro.

Ook kunt u bij ons terecht voor het onderhoud van uw scooter, of bij reparaties. Tevens bieden wij de mogelijkheid om uw scooter schade te taxeren.

Heeft u nog vragen?

Bent u geïnteresseerd in het eventueel aanschaffen of leasen van een snorscooter, maar wilt u nog meer informatie? Dat kan! Onze deskundige medewerkers staan voor u klaar voor het geven van advies of voor het beantwoorden van uw vragen. U bent van harte welkom in een van onze vestigingen, maar kunt ons uiteraard ook telefonisch of per e-mail bereiken.

Wij bieden ook de mogelijkheid tot het leasen van een scooter. Voor een vast bedrag per maand kunt u beschikken over een snorscooter en genieten van alle bijkomende voordelen van dit vervoersmiddel. U bepaalt zelf welk model u wilt leasen en voor hoe lang.