CN Flex
Image default
Zakelijke dienstverlening

Wanneer schaf je een rolsteiger aan?

Het gebruik van een rolsteiger is erg populair. Niet alleen onder professionele aannemers, maar ook steeds meer particulieren kiezen voor een rolsteiger bij intensieve klussen in en rondom het huis. Maar wanneer loont het nou om zelf een rolsteiger te kopen? In dit artikel lees je precies waarom en wanneer een eigen rolsteiger handig kan zijn om aan te schaffen.

Een beginnende of professionele aannemer

Wanneer je de kost verdient met bouwen, schilderen of het uitvoeren van andere grote klussen, is een eigen rolsteiger cruciaal. Je werkt een stuk veiliger op een rolsteiger, dan op een ladder. Dit is niet alleen veilig voor jezelf als beginnende aannemer, maar ook goed om te hebben voor wanneer je mensen in dienst hebt als aannemer. Hiermee verminder je het risico op valpartijen en letselschade op de werkvloer. Je schaft eenvoudig een steiger aan als investering voor jouw bedrijf. Je werkt een stuk ergonomischer op een rolsteiger en ook nog eens een stuk snelle.

Ook voor particulieren

Het is ook voor particulieren verstandig om een eigen rolsteiger te hebben. Er zijn namelijk genoeg klussen waarbij een rolsteiger van pas komt. Niet alleen wanneer je eigen woning en plafond wilt gaan schilderen is een rolsteiger handig, maar het is bijvoorbeeld ook handig bij klussen als het schoonmaken van de dakgoot. Er zijn genoeg klussen waarbij je beter veilig kunt werken op een rolsteiger. Je kunt natuurlijk altijd een rolsteiger huren, maar het is de investering zeker waard om er zelf een te kopen. De eenmalige kosten zijn een stuk voordeliger, dan iedere keer de huur en borg te betalen. Een rolsteiger hoeft ook niet veel beslag in te nemen in jouw garage of schuur. Je kunt eenvoudig een steiger kopen van rolsteiger.net die je kunt inklappen en zo klein mogelijk kunt opslaan. Investeer in het veilig uitvoeren van klussen en koop jouw eigen rolsteiger als particulier.

 

Voorkom valpartijen van de ladder en gedoe tijdens het werk. Je werkt een stuk veiliger en effectiever met een rol steiger. Daarom is het zowel voor particulieren, als voor ondernemers een verstandige keuze om een eigen rolsteiger te kopen. Het is een investering waar je voor de rest van je leven plezier van hebt.