CN Flex
Image default
Zakelijke dienstverlening

Incassobureau zoeken

Een aantal maanden geleden ben ik opzoek gegaan naar een incassobureauin Veenendaal. Ik ben zelf in het bezit van een groothandel in automatten. Ik verkoop deze altijd in grote voorraden, voornamelijk aan autobedrijven / garages, auto webshops of markthandelaren. Echter heb ik de laatste tijd last van een debiteur. Deze klant heeft netjes zijn bestelling ontvangen, met netjes bedoel ik op tijd en dat alles in orde was. Ik had daarbij gelijk de factuur afgegeven. Alleen nu, een paar maanden later heeft de klant niet betaald. Lees in deze blog welke acties ik ondernomen heb en waarom ik voor incassobureau Incasso Advocaten gekozen heb!

Google: Incassobureau Veenendaal

Ik ben in Veenendaal dus gaan zoeken naar een incassobureau, echter zijn er in Veenendaal zo veel incassobureau’s dat het  nog moeilijk was. Ik heb een aantal websites bekeken van incassobureau Veenendaal, alleen werd ik niet overtuigd. Totdat ik op de website van Incasso Advocaten kwam. Ik was blij verrast. Het was een hele professionele website met veel relevante informatie. Ik ben gaan kijken op de website naar informatie die voor mij relevant waren en  dat vond ik allemaal. DIt is een bedrijf die mij aan mijn geld kan helpen. Ik besloot om er een belletje aan te wagen of te horen wat een medewerker van Incasso Advocaten  te zeggen had.

Contact

Ik heb Incasso Advocaten aan de lijn en de medewerker vertelde wat ze allemaal voor mij kunnen beteken. Hij zij dat de incassokosten voor de debiteur zijn en dat het mij dus geen geld zou kosten. Dat klonk super goed, nog beter als ik verwacht heb.

Nu een paar weken later heeft Incasso Advocaten alles voor mij opgelost ik heb al mijn geld op mijn rekening en kan incasso advocaten dus zeker aan je aanbevelen. Kijk voor meer informatie op incassoadvocaten.nl.