CN Flex
Image default
Bedrijven

trainingspak

Het is een must in onze garderobe, een trainingspak. Je kunt een trainingspak in verschillende situaties goed gebruiken. Zo kun je er bijvoorbeeld lekker mee thuis op de bank hangen. Je kunt het dragen als je even snel naar de supermarkt moet. Je kunt het aandoen als je naar de sportschool gaat. Maar het perfecte trainingspak kun je zelfs aan doen als je een dagje gaat winkelen. Daarom moet jij kennis maken met het Lumiere trainingspak.

Wat is een Lumiere trainingspak?

Lumiere is een kledingmerk dat is opgericht door de 25-jarige Phiras Chehoudi. Hij begon met zijn beste vriend het kledingmerk omdat zij veel commentaar hadden op de opkomende mode. Lumiere is inmiddels een groot merk dat door veel profvoetballers en rappers wordt gedragen. Hierbij was de marketing tactiek om gewoon iedereen aan te spreken en te vragen of ze zijn merk wilden dragen. Dit was succesvol en inmiddels is Lumiere een bekend modemerk geworden. Het Lumiere trainingspak is hierbij wel het meest bekende modestuk in zijn collectie. Het Lumiere trainingspak wordt daarom ook niet alleen gedragen in huis of tijdens het sporten. Het is een fashion item waar je gewoon mee over straat kunt tijdens een dagje uit.

Hoe kies jij jouw Lumiere trainingspak?

Ten eerste is het belangrijk om te weten welke kleur jij graag wilt. Het Lumiere trainingspak komt in veel verschillende kleuren. Vervolgens is het belangrijk om te weten welke maat je nodig hebt. Hiervoor is het van belang dat je weet hoe het Lumiere trainingspak valt. De hoodies van het Lumiere trainingspak hebben een boxy fit. Dat wil zeggen dat ze als het ware vierkant van vorm zijn. De schouders lopen direct wijd uit en daarna valt het recht naar beneden totdat het onder bij je heupen weer bij elkaar komt met een elastiek. De hoodies vallen tot op de broekrand. Als je graag een wat langere hoodie wilt is het dus belangrijk dat je een maat groter bestelt dan je gewend bent. De broek is in te nemen met een koord waardoor je ook hier een maat groter kunt gaan als je wilt. Bij een grotere maat valt de broek van het Lumiere trainingsbak iets wijder uit.