CN Flex
Image default
Zakelijke dienstverlening

Uw Microsoft Office 365 oplossingen

Interchange werkt als onderneming al een geruime tijd met verschillende software die te maken hebben met Microsoft. Denk hierbij aan Microsoft Office 365, maar ook aan andere programma’s als SharePoint, Lync, Azure of Exchange Server. Dit zijn veelzijdige programma’s van Microsoft die u helpen bij databeheer en een goede structuur in uw onderneming.

Migreren en implementeren

U denkt nu natuurlijk, hoe kan ik nu overstappen naar dergelijke software. Bij Interchange is het mogelijk de verschillende software te emigreren naar Office 365, en zij helpen u vervolgens ook bij het implementeren hiervan.

Wat kan ik met Lync 2013?

Voor veel bedrijven zal de vraag zijn wat Microsoft Lync 2013 nu eigenlijk is. Met dit programma kunt u zeer eenvoudig communiceren binnen uw organisatie, maar ook extern met andere partijen. Een van de grootste voordelen hiervan is dat u de interface via PC, telefoon maar ook via uw tablet bedienen kunt. Lync is eigenlijk de voorloper van Windows Messenger en kan als onderdeel van Microsoft Office 365 worden gebruikt.

Werken met Microsoft SharePoint

Met Microsoft SharePoint kunt u websites voor uw organisatie aanmaken. Uw medewerkers kunnen zo zeer eenvoudig als een team met elkaar samenwerken, en allerlei bestanden met elkaar delen. Dit scheelt natuurlijk zeeën tijd.

Kiezen voor een juiste Microsoft Partner

Er zijn verschillende bedrijven die pretenderen dé juiste keuze te zijn op het gebied van Microsoft 365 oplossingen. Belangrijk is te kiezen voor een partij die beschikt over de juiste certificeringen. Zo weet u zeker dat u geen kat in de zak koopt. Ook is het van groot belang dat de keuze valt op een bedrijf die u ook helpt met de implementatie er van. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken dat u iets doet wat niet goed is. Een bedrijf met de juiste kennis kan u hier uitermate geschikt bij helpen. Succes met uw keuze!

http://www.interchange.nl/

Gerelateerde artikelen

Een arbeidsdeskundig onderzoek bespaart geld, stress en tijd

Incassobureau zoeken

Cloud Training