CN Flex
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een hoogwaardige straalunit of straalmachine huren

Voor het verwijderen van vuil en roest in de scheepvaart kunt u het beste een straalunit of straalmachine huren. De machines van Nobel Products zijn van hoogwaardige kwaliteit en zorgen voor een mooi eindresultaat. De straalunits zijn gemakkelijk in gebruik en met diverse straalmiddelen te gebruiken.

Grondig reinigen van oppervlaktes in de scheepvaart

Stralen is een techniek die vooral wordt gebruikt in de scheepvaart, visserij en jachtonderhoud, maar het is ook mogelijk om de straalmachine te huren voor andere branches. Met de straalmachines kunnen er verschillende materialen worden gebruikt. Kies het juiste straalmateriaal uit ons brede aanbod. De straalmachine is erg compact, waardoor u het gemakkelijk verplaatst om op meerdere plekken schoon te maken. U verwijderd gemakkelijk roest, verf en ander vuil van de oppervlaktes. Met de IBIX straalunit kunt u zowel grote als kleine oppervlakten reinigen. Voor uw eigen veiligheid is het belangrijk om handschoenen en een straalhelm te dragen. De straalhelmen worden voorzien van schone perslucht door middel van het IBIX ademluchtfilter. Ze verkopen daarnaast nog vele andere accessoires, zoals een trechter, compressor en afzuigmal. Bekijk het ruime aanbod aan straalproducten via www.nobelproducts.nl en bestel de juiste hoeveelheid machines en straalmateriaal. De specialisten adviseren u graag over het beste materiaal en de toepassingsmogelijkheden. Kies ervoor om een straalunit te huren en u bent binnen de kortste keren klaar met het verwijderen van vuil en roest.

Kies ervoor om de beste machines te huren

U kunt de straalmachine of straalunit huren voor onbeperkte tijd. De prijzen worden berekend per dag of per week, afhankelijk van de huurtijd. Kies voor de goede kwaliteit van de straalmachines en huur ze voor de gewenste tijd. Met de snelle en goede service van Nobel Products hoeft u zich geen zorgen te maken over de levering van de machines. Probeer ze uit tijdens een demonstratie en ontdek de vele voordelen.

https://www.nobelproducts.nl/ibix-straalmachine/