Cn-flex

Bellen met een horloge

Als het aan LG ligt dan word iedereen binnenkort een superspion. Het Koreaanse technologiebedrijf heeft namelijk aangekondigd dat ze smartwatches gaan uitrusten met een simkaart. Dit zorgt er voor dat het horloge volledig zelfstandig kan werken. Het is een gadget van de bovenste plan die zowel met een Android als een Apple telefoon werkt. Het beeldscherm is 480×380 pixels. Dat klinkt weinig maar op zo een klein scherm is dat scherper dan een 4K televisie. Natuurlijk bestaan smartwatches zelf al veel langer.

Een smartwatch kan je zien als een polshorloge wat niet alleen de tijd kan weergeven maar ook een reeks andere (digitale) functies heeft. Smartwatches worden steeds vaker door verschillende gadgets voorzien zoals bijvoorbeeld een camera, rekenmachine, aanraakscherm, gps, luidspreker en allerlei andere meetinstrumenten. Je kan een smartwatch eigenlijk zien als een pc om je pols. Hij is dan wel te klein om een tekst op te verwerken maar je kan er wel een hoop andere handige dingen mee. De smartwatches zijn ook geen lelijke plastic logge apparaten meer. (tenminste niet allemaal) Er zijn tegenwoordig trendy designs beschikbaar, verwisselbare bandjes en verschillende kleuren zijn geen uitzondering meer.

Worden deze horloges de toekomst van de telefonie of blijven het onschuldige gadgets die vooral leuk zijn voor erbij? Het is de grote vraag die voorlopig nog niet beantwoord zal worden. Over niet antwoorden gesproken. Heb jij ook wel eens dat je druk aan het werk bent en een klant belt of dat je midden in een vergadering een belangrijk telefoontje krijgt? Het niet opnemen van dit soort telefoontjes kunnen kostbare grappen zijn. Gelukkig heeft antwoordservice een goede oplossing voor je klaarstaan… een service die voor jou de telefoonopname regelt als je zelf even niet beschikbaar bent. Zo zorg je er voor dat je niet onnodig geld misloopt of een secretaresse moet inhuren. Want een nieuw personeelslid is een grote investering in vergelijking met een uitbesteding.

http://www.antwoordservice-telefoonservice.nl