CN Flex
Image default
Woning en Tuin

Eenvoudig uw spullen opruimen in een schuifdeurkast

Veel mensen zullen het probleem herkennen. U moet nodig eens de zolder opruimen, maar u komt er maar niet aan toe. Ondertussen ziet uw zolder er steeds rommeliger uit. Hierdoor heeft u steeds minder zin om alles netjes op te ruimen. Hoe kunt u nu op een eenvoudige manier uw zolder opruimen? Door het laten plaatsen van een schuifkast. Dit is vooral een ideale oplossing wanneer u op zolder schuine wanden heeft, zoals veel mensen. Door hier een schuifkast tegenaan te plaatsen, gebruikt u de ruimte die anders onbruikbaar zou zijn, wat zonde is van de ruimte.

Maatwerk bij het plaatsen van een schuifdeurkast

Ieder huis is uniek, wat vraagt om een maatwerkoplossing. Daarom komen de specialisten van Schuiff graag bij u langs om de situatie te bekijken en uw wensen met u door te nemen, om zo een passend ontwerp en voorstel te creëren. Daarna bekijkt u samen de mogelijkheden en bekijkt of dit in het kostenplaatje past. U heeft zo een goed beeld van uw nieuwe schuifdeurkast, inclusief de kleurstelling, en weet ook direct wat deze gaat kosten. Dit huisbezoek, inclusief het inmeten, is helemaal gratis. Daarna krijgt u ook direct een offerte. Een schuifdeurkast kan al binnen een dag geplaatst worden, waardoor u snel extra opbergruimte heeft.

Bepaal zelf de inrichting van uw schuifkast

Wat wilt u in de schuifkast opbergen? Dit is een belangrijke vraag, want dit bepaalt wat voor inrichting er in uw schuifdeurkast nodig is. Dit interieur kunt u helemaal zelf bepalen. Er zijn diverse combinaties mogelijk. Bijvoorbeeld een hanggedeelte aan de ene kant en legplanken aan de andere kant? Of droomt u al jarenlang van een luxe walk-in closet? Ook dit is mogelijk. Uniek bij Schuiff zijn de L- en U-vormige kasten, waardoor u extra opbergruimte creëert. Ook handig zijn de functionele accessoires in de kast, zoals verlichting of een soft-close systeem, zodat uw kast minder beschadigingen oploopt.

Gerelateerde artikelen

Bestel hier veilig en snel uw lampenkap op maat.

Origineel cadeau

badkamers