CN Flex
Image default
Vakantie

De meest schilderachtige wegen in Schotland om volgende zomer te rijden

Een paar jaar geleden stond Schotland alleen bekend vanwege de whisky, nu wordt Schotland ook bekend vanwege de prachtige en exotische toeristische plekken. Naast de universiteiten heeft Schotland ook een aantal routes die leuk zijn om te zien. Als je een reis plant om Schotland te ontdekken via de weg, dan zal dit de meest memorabele reis worden voor je. Een goed verhuurbedrijf kan je hierin ondersteunen zodat je niet met het dure openbaar vervoer hoeft.

Schoonheid langs de weg in Schotland

Schotland is een fantastisch land om doorheen te rijden, mooie wegen en veel te zien en te ervaren. Je kunt jouw auto ophalen op vliegvelden zoals Glasgow Abbotsinch Airport, Glasgow Prestwick Airport, Edinburgh Airport, Aberdeen International Airport, Dundee Riverside Airport, Inverness Dalcross Airport en Kirkwall Orkney Airport.

Outer Hebrides

De route van Stornoway naar Seilebost biedt een buitengewoon uitzicht. De hele weg is omgeven door turkooisblauw water. Degenen die van stranden houden en genieten van uitzichten op de oceaan moeten deze route in Schotland nemen. Het beste wat je kunt doen is een goede auto huren, die heel gemakkelijk beschikbaar is in de buitenwijken van Schotland. Met een rijbewijs voor bezoekers ben je klaar om te gaan. Je kunt ook een chauffeur bij de auto huren.

Van Edinburgh naar St Andrews, via de East Neuk of Fife

Wil je de andere kant van Schotland zien? De weg van Edinburg naar St Andrews is een geweldig avontuur. De hele route is omgeven door vissersdorpjes. Je ziet vissers en enkele bewoners om de hoeken vissen. Ook kom je langs grote wijnindustrieën. Als je op zoek bent naar een goed voertuig voor deze route, dan is het verstandig om een ​​autoverhuurbedrijf te benaderen, zodat je kunt gaan rijden wanneer jij dat wil. Dit is een stuk lastiger als je de bus of het openbaar vervoer neemt.

Van Lochcarron naar Applecross

Moe van de zomers en op zoek naar wat sneeuw? Lochcarron naar Applecross is precies het soort uitzicht dat je normaal op schilderijen tegenkomt. De hele berm is bedekt onder een deken van dikke witte sneeuw. Het is een duidelijk voorbeeld van de schoonheid van de natuur.

Three Lochs Forest Drive

Gekke en onregelmatige routes zullen nooit meer een hindernis zijn tijdens het verkennen van Schotland, omdat je een aantal zeer uitstekende auto’s kunt huren. Alleen een goede en goed onderhouden auto kan deze wegen aan. Dit komt doordat het bos een onregelmatige en golvende weg heeft. Het is een goede plek voor een ontspannen picknick.

Van Glasgow of Edinburgh naar Glencoe

Dit is de langste weg van heel Schotland. De route wordt omringd door veel groen en zware bergtoppen. De weg volgt een zigzagbaan en vergeet dus niet de beste autoverhuurbedrijven te kiezen om deze weg te kunnen nemen. Het kost je amper 20 dollar voor een enkele comfortabele rit, bezoek hun site en ontdek meer. Vergelijk bedrijven zoals Goldcar, InterRent, Enterprise, Practical, Arnold Clark, Advantage, Budget, IOM Rent a Car, Easirent, Firefly, Avis, Alamo, Hertz Dream Collection, Sixt, Athol Car Hire, Dollar, Flizzr, National, Thrifty, Green Motion, Europcar en Hertz in Schotland. Als je de prijzen vergelijkt voordat je boekt, vind je de beste deals.

Bij goed reizen draait alles om comfort. Ontspan op de momenten dat je zelf niet rijdt. Huur een goed aangewezen chauffeur samen met een auto van gerenommeerde autoverhuurbedrijven. Ze zijn goed thuis in het rijden op elke soort weg.

Fijne reis!

https://www.autoprio.nl