CN Flex
Image default
Vakantie

Mogelijkheden genoeg met stacaravans

Natuurlijk zijn er genoeg tweedehands chalets en stacaravans, dat is het punt niet. Het punt is waar deze tweedehandse staat, waar, in welk land, in welk gebied, in welk dorp of stad. En zal het je daar wel bevallen en hoeveel kilometers moet je elke keer rijden om daar te komen. Veel feiten waar je echt rekening mee moet houden.

Er zijn hele luxe stacaravans maar ook hele eenvoudige uitvoeringen. Er zijn er van hout, van aluminium en van kunststof. Dus in principe is er voor iedereen wel de juiste en financieel haalbare stacaravan. In de regel is de stacaravan best wel groot en moet daarom worden vervoerd door een transportbedrijf. Ook al is een stacaravan theoretisch een huis op wielen.

Andere benamingen voor de stacaravan is een chalet en mobiel vakantiehuis. Een chalet wordt gemaakt aan de hand van persoonlijke voorkeuren. De stacaravan is meer een massaproduct. Een chalet zal daarom duurder zijn dan een stacaravan. De afmetingen zijn groot, en dat moet ook want alles is aanwezig; het is gewoonweg je tweede thuis! De bedoeling is dat je zo`n mobiel huis op een camping plaats en waar je elk weekeinde en elke vakantie aanwezig bent.

Wat mag er niet ontbreken in een stacaravan?
Te beginnen met een luxe badkamer met douche en toilet. Verder diverse grote en kleine slaapkamers en een royale keuken met diverse apparatuur zoals een afwasmachine, een koffiezetter en een combi- magnetron. In de grote keuken van de stacaravan zijn genoeg zitplaatsen om met z`n allen tegelijk te eten.

http://www.stekelbos.nl/NL/316/stacaravans.html

Gerelateerde artikelen

De meest schilderachtige wegen in Schotland om volgende zomer te rijden

Kamperen Drenthe

Zorgeloos op vakantie