CN Flex
Image default
Vakantie

Een vakantie oppas voor je huisdier.

Een huisdier kan niet altijd mee met vakantie. Sommige dieren, zoals katachtigen, blijven liever thuis, in hun vertrouwde omgeving. Een kattenpension of –asiel kan ook een oplossing zijn maar veelal levert dit veel stress op voor het dier. Sommige opvangadressen bieden enkel ruimte voor een kat of een hond. Maar voor de verzorging van overige huisdieren moet je veelal de buren of familie aanspreken.

Dierenoppas aan huis
Een dierenoppas aan huis kan een uitkomst zijn. De (oudere) hond kan genieten van zijn eigen huis. De vissen blijven vrolijk in hun eigen kom en de kat geniet van zijn vaste plekje bij de verwarming. Maar waar kunt u nu een goede en betrouwbare oppas vinden, die ook nog eens in de buurt woont? De website van Animal Planet Nanny, www.katten-en-hondenoppas.nl, biedt een gratis zoekfunctie waarbij je snel een dierenoppas kunt lokaliseren bij je in de buurt.

Ben je woonachtig in Den Haag?Geef binnen het zoeken aan dat je op zoek bent naar een hondenoppas Den Haag, of een kattenoppas Den Haag. Natuurlijk kun je ook een algemene dierenoppas zoeken, voor ieder ander huisdier.

Vervolgens kun je aangeven of je wenst dat de oppas bij je langs komt. Misschien vind je het prettig dat je huisdier naar de oppas gaat? Ook dat is mogelijk. Als je een oppas hebt gevonden kunnen jullie een keer afspreken. Is er een klik? Maak dat afspraken over de verzorging en vergoeding. Als dat geregeld is, kan de vakantie beginnen!

http://katten-en-hondenoppas.nl/

Gerelateerde artikelen

Welk strand in Griekenland?

Wandelen Vogezen en Fietsen Vogezen: Twee prachtige manieren om te genieten in Noord Frankrijk

Mallorca voor ontspanning en recreatie