CN Flex
Image default
Vakantie

Dit is het ideale hotel in Winterberg

Hotel Der Brabander is het ideale hotel wanneer u wilt verblijven in Winterberg. Boek een kamer of appartement in Hotel Der Brabander voor uw volgende weekendje weg in het Sauerland. U vindt in dit hotel 85 kamers en 28 prettige appartementen. In dit luxe hotel vindt u gegarandeerd een kamer of appartement dat bij u past. Bovendien is er in en rondom dit hotel genoeg te beleven. Dit hotel beschikt over verschillende sportbanen, een (verwarmd) zwembad en een heerlijk restaurant. Daarnaast is dit hotel de ideale basis wanneer u de prachtige omgeving wilt verkennen.

U komt volledig tot rust tijdens uw verblijf in dit hotel

U vindt verschillende ontspannende faciliteiten in dit hotel in Winterberg. Dit hotel in Winterberg beschikt over vijf verschillende sauna’s waar u volledig tot rust komt. Bovendien heeft u prachtig uitzicht op de natuur in de omgeving vanuit het verwarmde buitenzwembad van dit hotel. U ervaart hier dus een heerlijk weekendje weg in het Sauerland. Voor extra luxe kunt u een speciale wellness-suite boeken, dat beschikt over een heerlijk privébruisbad. U hoeft het terrein van het hotel niet te verlaten om u te laten verwennen. Geniet van een heerlijke maaltijd in het restaurant van dit hotel en maak uw avond compleet met een drankje in de bar.

Boek uw kamer in dit luxe hotel

Wilt u heerlijk ontspannen tijdens een weekendje weg in het Sauerland? Boek uw kamer of appartement dan in dit hotel in Winterberg. Dit hotel is de ideale basis als u de prachtige omgeving wilt verkennen, maar u hoeft het hotel niet te verlaten om een heerlijke vakantie te beleven. Wilt u meer weten over de verschillende faciliteiten en de mooie kamers van dit prettige hotel? Neem gerust contact op met de vriendelijk medewerkers van Hotel Der Brabander via de contactgegevens op hun website.