CN Flex
Image default
Tweewielers

Yamaha Aerox kappenset

Laat het maar aan Yamaha over om een waardige concurrent van de populaire Gilera Runner 50sp neer te zetten. De Yamaha Aerox is een prachtig staaltje Oosters design op twee wielen met de meest innovatieve technologie die er te verkrijgen is op een scooter voor consumenten. De Yamaha Aerox is ook niet de goedkoopste brommer, het is een scooter waar je zuinig op bent en die je graag in optimale conditie wilt houden. Als je wat schade hebt opgelopen, of je wilt gewoon eens wat anders, kun je een nieuw Yamaha Aerox kappenset op de scooter monteren. Dat is makkelijker dan je denkt, en er zijn tientallen kleuren en stijlen om uit te kiezen!

 

Een Yamaha Aerox kappenset voor iedereen

Wil je een strak zwart racemonster? Daar is een zwarte Yamaha Aerox kappenset voor. Wil je rijden of een opvallende scooter met Malossi kleuren? Ook daar is een Yamaha Aerox kappenset voor. Of rijd je graag op een metallic glanzende Aerox in een zilveren kleurstelling? Ook daar is een Yamaha Aerox kappenset voor te bestellen. In de webshop vind je tientallen verschillende kleuren in verschillende sets. En je kunt deze Yamaha Aerox kappen zelf monteren, als je een beetje handig bent.

 

Yamaha Aerox kappenset monteren

Je zult voor het monteren van een nieuw Yamaha Aerox kappenset eerst het oude set moeten verwijderen. Daarvoor heb je nodig: Enkele schroevendraaiers; plat, kruis, inbus en torx schroevendraaiers. Vervolgens zoek je de schroeven op onder de kappen en je draait ze voorzichtig los met de juiste schroevendraaier naar links. Laat de schroeven niet vallen, draai tot ze bijna los zijn en draai het laatste stukje met de hand los. Leg de schroeven netjes in een bakje zodat je ze niet verliest. Doe dit voor alle kappen en je kunt de naakte scooter weer aankleden met je nieuwe Yamaha Aerox kappenset.

 

Je ziet het, een nieuwe Yamaha Aerox kappenset monteren is eenvoudiger dan je denkt. Als je de kappen toch van de scooter hebt gehaald kun je meteen de Aerox goed reinigen voordat je het Yamaha Aerox kappenset monteert. Dan kun je nog lang genieten van jouw Yamaha Aerox.

https://www.scooteronderdelenshop.com/frame-delen/kappen/kappenset/yamaha-aerox/