CN Flex
Image default
Tweewielers

Waarom is personeel zo belangrijk voor uw bedrijfsimago?

Is jouw bedrijf erover aan het nadenken om het fietsplan te introduceren aan zijn werknemers? Als bedrijf is het van groot belang dat jij jouw werknemers tevreden houdt. Wanneer zij zich gehoord en gezien voelen, hebben zij de motivatie om goed werk te verrichten. Ook dragen werknemers voor een groot deel bij aan het bedrijfsimago wat jij neer wilt zitten. Wanneer zij zich thuis voelen in jouw bedrijf, zullen ze deze positiviteit ook uitstralen naar de buitenwereld en naar potentiële klanten. Het is dus erg van belang dat je de tijd neemt om jaarlijks bijdragen te leveren voor jouw werknemers, evenals je deze levert voor jouw klanten.

Het personeel heeft direct contact met jouw klanten

Het is van groot belang dat jij jouw personeel blij maakt. In vrijwel ieder bedrijf zijn de werknemers degene die direct met de klanten samenwerken. Zij zijn degene die nieuwe klanten naar binnen halen en die zorgen dat de huidige klanten blijven. Alles wat jouw personeel doet op het werk reflecteert direct terug in jouw bedrijf. Net zoals dat jij wilt dat deze iedere dag weer proberen om het beste uit hunzelf te halen, verwacht jouw personeel ook dat ze hier beloond voor worden. Dit kan in de vorm van salaris, voordelen, een auto van de zaak of een fiets van de zaak. Als werkgever is het een grote kracht om goed te luisteren naar jouw personeel en hun behoeftes. Zo blijft iedereen gelukkig en zal jouw bedrijfsimago stralen op de markt.

Biedt een fietsplan aan

Ben jij op zoek naar een manier om jouw personeel te bedanken voor zijn goede inzet of wil je graag dat je aantrekkelijke voordelen bij de functie kan aanbieden? Denk er dan eens aan om een fietsplan te geven. Dit is als het ware hetzelfde als een auto van de zaak, maar dan krijgt jouw personeel een fiets. Ondanks dat er een groep is die graag een auto van de zaak willen, is er ook een groot deel die geen groot voordeel uit de auto halen. Voor iedere werknemer die midden in de stad woont is een auto alleen maar een onhandig vervoersmiddel. Zij zullen veel meer plezier en geluk halen uit een e-bike die ze iedere dag naar het werk brengt dan een auto.

Draag mee aan een beter milieu

Het is niet alleen belangrijk dat jij jouw personeel gelukkig houdt, maar het is ook belangrijk dat jij jouw bedrijf relevant houdt. De hedendaagse werknemers zijn op zoek naar bedrijven die strijden voor dezelfde doelen. Het is een groot voordeel wanneer jouw bedrijf zich inzet voor minder CO2. Wanneer de medewerkers zien dat het bedrijf zich inzet voor een betere toekomst, zullen zij met nog meer positiviteit en liefde over jouw bedrijf praten.