CN Flex
Image default
Webdesign

Mijn ervaring met SiteToGo

Ik heb een website laten maken door SiteToGo. En ik ben zeer te spreken over hen! Zo goed zelfs, dat ik heb besloten om een review te gaan schrijven. Dit heb ik ook erg uitgebreid gemaakt. Waarmee ik hoop jou te helpen met de keuze tussen de vele webdesign bureau’s. Want inmiddels zijn er in Nederland zo veel, dat je bijna geen idee meer hebt voor wie je moet kiezen. Maar daar leg ik nu dus graag meer over uit.

Hoog in Google?

Natuurlijk wil je graag dat jouw website bovenaan in Google komt. Alle website bouwers roepen dat zij daar verstand van hebben. Maar er is er maar één die bovenaan kan staan. Aangezien je toch moet zoeken op het internet naar een webdesign bureau, ben ik gaan Googelen op website laten maken. En bovenaan stond SiteToGo.nl. Zij riepen dan ook dat ze er voor zorgen dat je op 1 komt in de zoekmachine. Maar zij maken dat met hun eigen website in ieder geval al waar! Daarnaast moet je natuurlijk naar de prijs kijken. Ga voor een informatieve en simpele website niet zo veel geld betalen! Bij SiteToGo hebben ze een vaste prijs van 450,-. In vergelijk met de concurrentie is dat al heel erg laag. Daarnaast zijn er daar natuurlijk nog wel vaste kosten. Dingen zoals de hosting, een e-mailadres en toegang tot het webbeheersysteem. Maar ook die prijzen vallen heel erg mee.

Ik ben vervolgens, in mijn zoektocht naar een webdesign bureau, naar de website voorbeelden van SiteToGo gaan kijken. En die zagen er echt heel erg goed uit! Ook had ik een tip van iemand gekregen dat ik heel erg naar de conversie op mijn website moet kijken. En dat bleek bij hun voorbeelden ook allemaal heel erg goed te zijn. Het scheelt dat achter deze website een online marketingbedrijf zit. Die letten daar dan natuurlijk heel erg op!

Inmiddels heb ik mijn website laten maken door SiteToGo. En een echte aanrader!!