CN Flex
Image default
Tweewielers

Step kopen? Neem hier eens een kijkje

Iedereen kent ze wel. De steps. Veel van ons hebben er ook wel een gehad in de jeugd. En wat hebben we er een plezier aan gehad. Ben jij nu op zoek naar een step? Misschien omdat je zoon of dochter er een wil hebben? Kijk eens op Stepsonline. Hier hebben we een breed assortiment toegevoegd met allerlei steps. Er is veel veranderd ten opzichte van twintig jaar geleden. Er zijn inmiddels veel nieuwe steps ontwikkeld.

We nemen je hieronder kort mee door ons assortiment.

Kindersteps

De categorie consument die het meeste gebruik maakt van de step is natuurlijk nog steeds het kind. Zijn er dan ook steps voor volwassenen? Jazeker. Maar hierover later meer.

Eerst de kindersteps. Waar er een paar decennia geleden alleen een standaard step was, daar zijn er nu meerdere varianten.

Steps ingedeeld op leeftijd

Er is een hoofdindeling in de kindersteps gebaseerd op leeftijd. Wij hebben in onze shop steps van voor kinderen tussen de twee en zes jaar. En daarnaast hebben we steps voor kinderen van zeven tot veertien jaar.

De steps voor kinderen van twee tot zes jaar zijn compact qua formaat. Deze steps zijn licht van gewicht en makkelijk bestuurbaar. Ideaal dus voor de jongeren kids.

De steps voor kinderen van zeven tot veertien jaar zijn wat forser. Deze steps zijn ook in hoogte verstelbaar. Dit heeft als grote voordeel dat je kind meerdere jaren door kan met deze step. Ook als hij of zij een groeispurt krijgt, dan kan er nog door gestept worden. Je past simpelweg het stuur aan in hoogte.

Speciale steps

Naast bovenstaande steps hebben wij ook speciale stuntsteps. Deze hebben kleine wieltjes en zijn heel wendbaar. Deze steps zijn in het bijzonder geschikt voor de speciale stuntbanen die overal in Nederland te vinden zijn.

Een andere speciale step die wij aanbieden is die met twee voorwieltjes en een achterwieltje. Deze is geschikt voor de kleinste kids. Door de twee voorwieltjes staat deze step stabieler en valt het kind er minder snel mee om.

Steps voor volwassenen

Zoals hierboven al genoemd hebben we ook steps voor volwassenen. Steppen is uitermate geschikt om calorieën te verbranden. Het is een intensieve manier om voort te bewegen. Daarom wordt dit steeds populairder onder volwassenen.

Maar we hebben ook elektrische steps. Dit is een goed alternatief voor de fiets. Deze elektrische steps zijn bijvoorbeeld ook zeer geschikt in het woon werkverkeer op de korte afstand. Als je bijvoorbeeld op vijf kilometer van je werk woont, dan is dat prima te doen met een elektrische step.

Ben je overtuigd geraakt en wil je een step aanschaffen? Laat je verassen door ons brede aanbod en kijk eens op deze website!

https://stepsonline.nl/