CN Flex
Image default
Beauty en verzorging

COSRX bha blackhead power liquid

Vang mee-eters in een vroeg stadium op met de BHA Blackhead Power Liquid van COSRX. Deze vloeibare scrub tegen mee-eters helpt mee-eters te verwijderen, poriën te reinigen en de huid altijd glad en schoon te houden. Met een pH-bereik van 4,0-4,5 is het mild genoeg voor de gevoelige huid – waardoor het perfect is voor elk huidprobleem, inclusief mee-eters en vergrote poriën. Deze handige formule is ontwikkeld om zacht genoeg te zijn voor dagelijks gebruik – wat betekent dat je het royaler dan ooit kunt aanbrengen! Deze milde maar effectieve vloeibare exfoliant dringt diep door in de poriën om de huid te ontdoen van acne-veroorzakende onzuiverheden en dode huidcellen, terwijl de poriën kleiner worden. Het water van wilgenbast helpt bij de genezing en stimuleert de celvernieuwing, terwijl betaïnesalicylaat de poriën helpt ontstoppen door tot in de diepste spleten door te dringen. Deze zeer geconcentreerde formule bevat uiterst milde ingrediënten om irritatie tot een minimum te beperken en uw huid zacht en glad als zijde te maken.

Onze best verkopende BHA Blackhead Power Liquid is een constante uitverkoop dankzij de lovende kritieken en het verlangen van mensen naar schoonheidsproducten die hun beloften waarmaken. In onze gids met favoriete COSRX-producten kunt u lezen wat het doet en waarom we er zo dol op zijn – net als op de rest van onze favorieten.

Er is een reden waarom de BHA Blackhead Power Liquid voortdurend wordt verkocht – het doet het allemaal. Van het verhelpen en voorkomen van puistjes tot het ontstoppen van poriën, het verwijderen van droge huid en dode huidcellen, en het verminderen van de zichtbaarheid van poriën – wat resulteert in een heldere, stralende, gladdere huid na verloop van tijd. Gebruik tweemaal per week, voor het beste resultaat.

Cosrx Blackhead Power Liquid is wereldwijd een bestseller, maar we willen graag dieper ingaan op wat dit product zo’n groot succes maakt. Wanneer mensen dit product kopen, krijgen ze de maximale concentratie bètahydroxyzuur (bha) in een cosmetisch elegant zwart-wit flesje dat meer weg heeft van een anti-aging serum dan van een spot treatment. Deze populariteit is waarschijnlijk te danken aan de kwaliteit van de ingrediënten en de mogelijkheid om het te gebruiken als een effectieve acne spot treatment. COSRX is gemaakt met natuurlijke ingrediënten, zonder dierproeven, kunstmatige kleuren, kleurstoffen of parabenen. Ok laten we beginnen met dit product door eerst te kijken naar het uiterlijk en de textuur ervan. Het product wordt geleverd in een wit met zwarte doos met afbeeldingen van verse appels op de cover. Als je het opent doet de oranje kleur van de tube me denken aan fruity pebbles cornflakes die in een zakje zitten. Het is niet alleen de verpakking die me voor zich probeert te winnen, ik denk dat het er heel eenvoudig en professioneel uitziet, want laten we niet vergeten dat het uit Korea komt, waar ze erg gesteld zijn op strakke beelden en een strak uiterlijk.

https://kocosmo.nl/