CN Flex
Image default
Telefonie

Goedkoop iPhone 6 hoesje

Sinds kort heeft mijn oma een iPhone met een goedkoop iPhone 6 hoesje erbij. Ik heb haar geholpen tijdens de aanschaf.

iPhone 6 hoesje voor mijn oma

Mijn oma vertelde mij onlangs dat ze een iPhone wilde. In eerste instantie dacht ik dat ze een grap maakte, maar ze was bloedserieus. Aangezien die toestellen enorm veel geld kosten, zeker ook voor mijn oma, heb ik haar geholpen in de zoektocht naar een iPhone 6. Aangezien de prijs van die toestellen zo hoog is, vond ik het vooral belangrijk dat ze er ook een iPhone 6 hoesje bij nam. Bij het minste of geringste stootje lopen die nieuwste toestellen tegenwoordig al schade op en mijn oma kan zich die schade financieel niet veroorloven.

Afzetters

We zijn meerder winkels langs geweest op zoek naar een passend abonnement met een veilig en gemakkelijk iPhone 6 hoesje. Veel van de verkopers wilden mijn oma gewoon het duurste abonnement aansmeren, maar gelukkig was er ook nog ergens een verkoper die mijn oma daadwerkelijk wilde helpen. We hebben samen met hem gekeken naar de functies die mijn oma nodig heeft en welk abonnement nou het beste bij haar paste. Aangezien mijn oma het niet heel breed heeft, is een abonnement van €50,- per maand niet iets waar ze op zit te wachten.

Webshop

De verkoper was heel erg behulpzaam, hij kon ons alleen niet helpen met de zoektocht naar een iPhone 6 hoesje. Ze boden geen hoesjes aan daar in de winkel, wel wist hij ons door te verwijzen naar een webshop. Hij gaf aan dat hij meerdere klanten door had verwezen naar de webshop en stuk voor stuk hadden zij er positief op gereageerd. Ook bij ons was het idee zeer welkom en uiteindelijk hebben we daar ook een hoesje voor mijn oma kunnen bestellen.

http://www.iphonehoesjes.nl/iphone-6-hoesjes

Gerelateerde artikelen

Telefoon van de zaak gebruiken? Hier moet je op letten!

De basis van goede klantenservice: zo bereik je grotere bedrijven

Bellen met een horloge