CN Flex
Image default
Woning en Tuin

Inboedel opruimen? Schakel discrete hulp in.

Bent u verantwoordelijk voor het leegruimen van de woning van een dierbare die zojuist is overleden? Dan kan dit een zware last voor u vormen tijdens deze emotionele periode. De professionals van Inboedel Opruimen.com staan daarom graag voor u klaar om deze klus van u over te nemen. Als u het leegruimen van de woning aan ons overlaat hoeft u zich nergens zorgen over te maken. U kunt zich bezig houden met andere belangrijke zaken en wij zorgen ervoor dat het huis ruim op tijd leeg is en bezemschoon wordt opgeleverd.

Discreet en respectvol

Bij inboedel Opruimen.com doen we niet alleen ons werk, maar houden we ook rekening met u en andere nabestaanden. We begrijpen dat u tijd nodig heeft om eventueel spullen uit de woning van uw dierbare te halen die speciaal voor u zijn en daarom bewaard moeten blijven. Voordat we beginnen met het opruimen van de inboedel komen we graag langs om een offerte voor u op te stellen, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Nuttige bestemming 

Bij het leegruimen van de woning gaat ons team discreet te werk, met respect voor de spullen van uw dierbare. De inboedel afvoeren gebeurt zorgvuldig en wij zullen bijvoorbeeld nooit spullen verkopen. Wel kunnen we ervoor zorgen dat bepaalde spullen een nuttige bestemming krijgen als u dit wenst. Wellicht kunnen we andere mensen hier blij mee maken. 

Bezemschoon binnen gestelde deadline 

Deadlines zijn geen probleem voor Inboedel Opruimen.com. Wij zorgen altijd dat de woningbinnen zeven dagen klaar is om verhuurd of verkocht te worden. Wij zullen vloerbedekking, gordijnrails  en verlichting verwijderen en daarnaast kleine reparaties uitvoeren. Blijf niet zitten met een huis vol spullen, maar neem vandaag nog contact met ons op. Of het nu gaat om een appartement leegruimen of het leegruimen van een koophuis, wij schieten u te hulp.

http://www.inboedelopruimen.com/

Gerelateerde artikelen

Wonen in een containerwoning

Rheinzink het materiaal en het bedrijf

Kies ook voor het kopen van de beste keukenkraan!