CN Flex
Image default
Marketing

Verschillende product display karton soorten

Product display van karton is verkrijgbaar is allerhande soorten, kleuren en maten. Sommige kiezen ervoor om zelf een product display korton te maken. Doordat het product display (POS) wordt gezien als effectief point of sale zal omzet stijgen. Producten die vallen onder POS zijn onder andere banners en posters. Displays zijn er in verschillende vormen, een voorbeeld van zo’n vorm is een glorifier. Een glorifier wordt gebruikt om een klein aantal producten speciaal uit te lichten. Een glorifier kun je herkennen aan het 3D-ontwerp en het de producten presenteert op een unieke en aparte manier. Andere displays zijn etalage displays, deze kunnen groot, maar ook klein van stuk zijn. Product display karton wordt gebruikt om (potentiële) klanten de winkel in te lokken.

 

 

Product display karton is meer dan alleen mooi

Je kunt wel stellen dat het hoofddoel van displays is om meer omzet te genereren. Consumenten worden gestimuleerd om producten te kopen wanneer ze op een mooie of unieke manier worden uitgelicht. Dit leidt vervolgens tot een stijging van de omzet van gerelateerde productcategorieën. Ook zorgt een display voor herkenning, zodat de klant het product de volgende keer sneller kan identificeren.

Artikelen etaleren

Wat handig is aan een display is dat je er verschillende soorten producten op kwijt kan. Grote, maar ook kleine producten kunnen goed samen in een display met de juiste afmetingen. Zo kun je alle gewenste artikelen mooi ten toon stellen voor verkoop.

https://endlessbranding.com/karton-display/