CN Flex
Image default
Marketing

Auto bestickeren: kosten vs baten

Je ziet ze wel vaker rondrijden, auto’s in bonte kleuren met daarop groot de naam van een bedrijf, de contactgegevens of het motto van de organisatie. Maar loont dat nu eigenlijk, het bestickeren van je auto? En wat kost het eigenlijk? Om je te helpen bij het maken van je keuze nemen we hier een aantal belangrijke punten door die je keuze kunnen en zullen beïnvloeden.

Kosten voor auto bestickeren

Net zoals bij alle soorten van reclame of promotie is de prijs afhankelijk van wat je wilt. Er is een brede range aan mogelijkheden, van een bescheiden bedrijfsnaam op het portier en de achterklep, tot een volledige auto wrap in de kleuren van je huisstijl waarmee je geheid opvalt tussen het andere verkeer. De prijs loopt dan ook uiteen van een paar tientjes tot honderden of zelfs duizenden euro’s.

Wat win je met een auto wrap?

Die kosten moet je natuurlijk wel in verhouding zien tot het voordeel, of in dit geval de exposure, die je eruit haalt. Een auto wrap of bestickering is een eenmalige uitgave, mits je het laat doen bij een ervaren en geaccrediteerd reclame bedrijf. Voor het geld dat je uitgeeft krijg je wel enorm veel exposure terug als je veel op de weg zit. Je bedrijfsnaam wordt dagelijks door duizenden mensen gezien!

Wanneer kies je niet voor het bestickeren van je auto?

Niet in alle gevallen is het aan te raden om je auto te bestickeren. Deel je de auto bijvoorbeeld met je partner dan is het wellicht een minder goed idee, want ook die moet representatief op zijn of haar werk verschijnen. Kijk ook goed naar het product of de dienst die je aanbiedt. Wanneer je het vooral moet hebben van een hoge oplage is je auto bestickeren een uitstekende keuze maar verkoop je iets dat heel specifiek is, dan is het effect van autoreclame een stuk minder groot.

Twijfel je of een auto wrap zakelijk interessant voor je is? Of wil je weten wat je mogelijkheden zijn wat uitstraling en huisstijl betreft? Een professioneel reclamebureau in Zeeland kan je helpen bij het maken van je keuze!

Gerelateerde artikelen

Productfotografie

Verbeterde online zichtbaarheid met adwords

Je bedrijf in het zonnetje zetten met sign reclame