CN Flex
Image default
Hobby en vrije tijd

Ben je op de hoogte van de verandering in trends van kindervermaak? Lees hier hoe dit vergaat

Naarmate de tijd verandert, komen er nieuwe en geavanceerde trends in beeld. De smaak van voedsel en kleding verandert ook als mensen nieuwe dingen uitproberen die op de markt komen. Op dezelfde manier is de bron van vermaak en plezier in de afgelopen tien jaar ook veranderd. Vroeger bezochten mensen dure lounges, bars, goksalons en namen ze hun peuters mee naar speeltuinen en parken om plezier te hebben, maar nu zijn ze niet goed genoeg omdat hun belangrijkste doel is om winst te maken.

Wellke voorbeelden kun je aan denken bij de niuwe trends van plezier en vermaak?

Trampolineparken hebben de plaats ingenomen van deze lounges en bars en zijn met een knal onderdeel geworden van de top 10 dagje uit deze industrie! Ondanks het geven van uren en uren van ultiem plezier, bieden ze ook een fit en sterk lichaam van binnenuit en van buitenaf. Dit is de reden voor de snelle groei van de industrie. Kinderen kunnen spelen en rennen en springen waar ze maar willen, ze staan onder volledige vrijheid. Voor het verkrijgen van een goede gezondheid en ultiem plezier, omvatten stuiterparken diverse activiteiten voor mensen van alle leeftijden.

Dodge Ball met een Twist is steeds populairder aan het worden

Maakt niet uit je bent een professionele speler of een newbie in een dodgeball spel, hier zal iedereen net zo getalenteerd zijn als de dingen een beetje anders zijn. Als je denkt dat je een meester bent en iedereen kan verslaan in dodgeball, probeer het dan in trampolineparken en geef je beste schot! Normaal gesproken wordt dit spel gespeeld op de vlakke grond, natuurlijk, maar hier wordt de grond gemaakt met trampolines die je niet laten settelen maar steeds weer stuiteren. Tijdens het spelen van het spel, in plaats van alleen maar links en rechts te gaan of te duiken door te gaan zitten, kun je zelfs springen en, ook dat is, hoger om de bal te dunken. Laat je peuters verschillende flips onder de knie krijgen en spring dat hij/zij altijd al gedacht heeft te proberen. 

Heb je wel eens gehoord van schuimkuil vallen? 

Heb je er ooit aan gedacht om van een behoorlijke hoogte te vallen door flips en sprongen te maken en niet gewond te raken? Je zou denken dat we gek zijn, maar dit is mogelijk. Trampolineparken hebben het mogelijk gemaakt door het toevoegen van een aparte sectie van schuimrubberen dozen en ballen met de naam Foam Pit waarin u en uw kinderen een miljoen keer kunnen vallen en niet eens een klein krasje krijgen. Eigenlijk is de grond in deze schuimkuil bedekt met minstens 10.000 schuimblokken die u altijd boven de grond houden. 

Als je van wind in je haren houdt dan moet je de touwschommel eens proberen

Stuiterende parken bieden ook een spannende activiteit voor kinderen die de Tarzan of Ninja in zichzelf willen stimuleren – Rope Swing. Als u het eerder hebt geprobeerd, zult u in staat zijn om dat te verbinden in de buitenwereld, het is niet veilig om te proberen, maar in trampoline parken, kunt u en uw kinderen klimmen en schommelen op touwen zonder zich zorgen te maken over de landing, want ze zullen altijd veilig zijn als gevolg van trampolines. 

Dit zijn enkele van de leuke dingen om te doen in een trampolinepark die zo zijn ontworpen dat elk kind en elke persoon in staat zijn om te genieten en tijd door te brengen met ultiem plezier!

https://ticketforsale.nl/