CN Flex
Image default
Hobby en vrije tijd

Jachtzeilen laten maken in verschillende vormen en maten

Wanneer je Van Vliet Zeilen inschakelt voor het op maat maken van jouw jachtzeil, kun je kwalitatief hoogwaardige kwaliteit en een fijne service verwachten. Dit bedrijf is al jarenlang gespecialiseerd op het gebied van jachtzeilen, in verschillende vormen en maten. Ze maken de zeilen in hun eigen zeilmakerij en gebruiken hiervoor moderne ontwerptechnologie├źn. Jouw wensen staan bij deze professionals centraal, en je kunt dan ook rekenen op maatwerk. Ben je benieuwd hoe jouw zeil ontstaat en gefabriceerd wordt? Ga dan langs bij de zeilmakerij in Middelharnis en zie met eigen ogen hoe het proces in zijn werk gaat. Op nog geen halfuur rijden vanaf Rotterdam ben je al bij Van Vliet Zeilen.

Wat voor soort jachtzeil heb jij nodig?

Bij deze specialist zijn er verschillende mogelijkheden. Ze kunnen namelijk diverse soorten jachtzeilen maken. Zo maken ze zeilen speciaal voor toerschepen. Dit is een zogeheten doorgelat grootzeil, dat speciale oplossingen biedt voor het soepel hijsen, strijken en reven van het zeil. Daarnaast bieden deze zeilen meer ondersteuning van het zeilprofiel en zijn ze makkelijker op te bergen. De zeilen zijn tevens zeer geschikt bij schepen met een beperkte bemanning. Ook voor zeilen die specifiek gemaakt zijn voor zeilwedstrijden zit je bij dit bedrijf goed. Denk hierbij aan laminaatzeil voor snelle zeilers. Ook in de afmetingen van het zeil heb je een keuze. Weet je niet goed wat voor soort zeil je nodig hebt? Laat je dan adviseren door de ervaren medewerkers van Van Vliet Zeilen. Zij helpen je graag met het maken van de juiste keuze.

Neem contact op met deze specialist en stel je vragen

Wil je ook professionele jachtzeilen op maat laten maken? Bekijk dan de website van Van Vliet Zeilen voor meer informatie. Heb je vragen of wil je deskundig advies? Dan kun je ook altijd contact opnemen met dit bedrijf. De medewerkers helpen je graag verder, beantwoorden je vragen en voorzien je van advies op maat. Welk zeil is geschikt voor jouw boot, wat zijn de juiste afmetingen en welk materiaal is het best? Op al deze vragen hebben zij het antwoord!

https://www.vanvlietzeilen.nl/