CN Flex
Image default
Aanbiedingen

Een lichtplan laten maken? Kies voor experts van Lichtkunde

Voor het laten maken van een lichtplan, gaat u zeker niet over één nacht ijs. U bent op deze pagina terecht gekomen omdat u weet dat voor een goed lichtplan kennis en kunde nodig is. Als u een lichtplan overweegt, weet u dat voor die perfecte sfeer meer nodig is dan alleen hier en daar een verdwaalde wandlamp, een willekeurig geplaatste vloerlamp en enkele plafondlampen daar waar de draden in het plafond zitten. Bij een lichtplan komt meer kijken. Veel meer. Ga naar de website van Lichtkunde voor meer informatie.

Kies voor duurzaamheid bij elk lichtplan

Een lichtplan laten maken is een goed keuze voor het bereiken van een optimaal resultaat. Lichtkunde adviseert u niet alleen over het aantal en het soort lampen en verlichting, maar betrekt in elk goed lichtplan ook het energieverbruik. Want duurzaam wonen is tegenwoordig voor veel mensen een pré.

Voor een lichtplan is alleen het beste goed genoeg

Lichtkunde hanteert een uitgebreid assortiment. Met allemaal lampen van merken uit het betere segment. Waardoor u verzekerd bent van zowel een kundig advies door Lichtkunde-advies.nl als kwalitatief hoogstaande producten. Bij het laten maken van een lichtplan komt zoals eerder al gemeld veel kijken. Om de sfeer te proeven van de ruimte die we voor u mogen aankleden, komen we daarom graag bij u langs. Samen met u bespreken wij uw wensen en verwerken deze in een heel doordacht lichtplan. Zodat u bij elke activiteit in elke ruimte van uw woning, bedrijfspand, instelling, of school de best mogelijke verlichting krijgt.

Een lichtplan laten maken? Houdt rekening met verschillende functies

Een lichtplan laten maken betekent rekening houden met enkele verschillende functies in uw huis dat moet aanvoelen als uw thuis. Een basisverlichting is nodig om direct licht in de duisternis te creëren. De sfeerverlichting is voor de gezellige avondjes samen. De functionele verlichting, bijvoorbeeld het lampje boven het aanrecht is vaak feller dan de basisverlichting. De accentverlichting gebruikt u om een mooi schilderij extra aandacht te geven.

Wanneer u ’s avonds een boek wilt lezen, is het niet logisch dat de hele woonkamer wordt verlicht. Uw medebewoners zullen u dat zeker niet in dank afnemen tijdens het tv kijken. Bij een kaartspel met uw vrienden in de avonduren is een goede verlichting boven tafel noodzakelijk.  Zoveel activiteiten die om een andere invulling qua verlichting vragen.

Lichtkunde helpt u graag bij al uw uiteenlopende wensen wanneer u een lichtplan wilt laten maken.