CN Flex
Image default
Banen en opleidingen

Contractmanager

Contractmanager

Als contractmanager heb jij al enkele jaren ervaring met de inkoop, voorbereiding, aanbesteding en het uitvoering van contracten met aannemers, leveranciers en partijen in de grond-, weg- en waterbouw. Jij bent de innoverende kapitaal achter het uitbreiden van succesvolle samenwerkingsverband, in het speciaal van dijkversterkingsprojecten en kadeverbeteringsprojecten.

Over jouw werk

Je zal arbeidend zijn binnenshuis één van de omvangrijke programma’s van het waterschap, in eerste instantie zal jouw brandpunt ligt op het hoogwaterbeschermingsprogramma. In dit planning werk je gezamenlijk in ipm-teams aan het verwerkelijken van een robuust en klimaatbestendig watersysteem en het verkleinen van de veiligheidsrisico’s voor de primaire waterkeringen. Je scheppen dan deel uit van een of twee ipm-projectteams. Jouw knobbel ligt in het smeden van sterke cassettebandjes en het ontplooien van energieke interactie tussen nieuwe en bestaande marktpartijen en het waterschap.

Als contractmanager:

Ben je inzetbaar in alle stappen – van verkenning tot en met ontwikkeling – van projecten ; ga jij aan de slag met contractbeheersing, toetsingen, relatiemanagement, risicomanagement- en management, voortgangsbewaking, besluitneming en rapportages ; ondersteun je de projectmanagers en zoek je onafgebroken naar optimalisatie in kwaliteit, tenuitvoerlegging en kosten van contracten ; draag je proactief bij aan de doorontwikkeling van het lijnteam en het specialisatie ; ben jij de sleutel tussen betrokken partijen. Je weet kloppend hoe de contracten in elkander zitten en hoe je de nieuwe en bestaande partijen aangesloten krijgt en houdt.

Over jouw team

Ongeacht het deel uitmaken van een of twee projectteams, maak je ook deel uit van het ( lijn ) team contractmanagement en management projectbeheersing. Dit team, met standplaats tiel, bestaat momenteel uit zestien collega’s. Van contractmanagers en managers projectbeheersing tot en met collega’s van financiën en administratieve ondersteuning. De sfeer is maatschappelijk en vief, met open en directe communicatie en een veilige mogelijkheid voor feedback en advies. Het team heeft samenwerken, kennisdeling en gedeelde verantwoordelijkheid hoog in het norm staan. Dit gecombineerd met passie voor innovation en betrokkenheid bij klimaatverandering, waterveiligheid en maatschappelijke opgaven scheppen het team tot een hechte club van enthousiastelingen. Ons aanbod een volledig baan als medior contractmanager voor 36 uur per week bij een dynamische organisatie. Voorts bieden wij : een gage tussen € 3. 224, – en € 4. 455, – bruto per tijdsperiode ( schaal 10 ). Je exacte gage vaststellen we aan de hand van vorming en ervaring. Om te opstarten een jaarcontract en bij goed functioneren een vaste aanstelling. De mogelijkheid om zelf je tijd in te porties en soms thuis te werken. Een stevig pensioenregeling. Een individueel keuzebudget ( ikb ) ter waarde van 20 % van je gage ( alleen vakantiegeld en eindejaarsuitkering ). Het ikb kun je voor gevarixeberde doelen inzetten, zoals snipperdag kocht of je kunt het uit laten betalen. Reiskostenvergoeding. Een persoonlijk onderstel budget ( pbb ) van € 5. 000, – voor opleidings- en doorgroeimogelijkheden.

Over jou

Met minstens drie jaar ervaring als contractmanager in gww-projecten, ben je een connaisseur in contractmanagement. Je gaat geen uitdaging uit de weg en als er actie ondernomen moet geworden ben jij degene die er daarboven zit. Dankzij je oplettendheid, goede sentiment voor verhaal liefhebben en een sterk ontwikkeld sociaal en empathisch kracht, heb jij oog voor alles en allemaal die bij het project betrokken is. Je bent een bedeeld verbinder die het specialisatie kent en op ondernemende wijze de juiste mensen en partijen opzoekt, enthousiasmeert en activeert.

Overigens heb je in huis:

Een hbo-diploma in een technische, juridische of bedrijfskundige richting. Aanvullende met een vorming in contract- of projectmanagement. Praktische en theoretische weten van grote ruimtelijke en/of infrastructurele projecten, ervaring met het opstellen en intomen van contracten in ingenieursdiensten, raw, uav-gc, d & c en bij bijsmaak ook samenwerkingsvormen zoals een gemeenschappelijk bouwteam. Sterke communicatieve vaardigheden en een goede beheersing van nederlandse taal. Bij bijsmaak financiële en juridische weten.

Over ons : wij zijn water

In het prachtige, waterrijke gebied tussen de rijn, de lek en de maas zorgen wij – waterschap rivierenland – voor droge voeten en schoon oppervlaktewater. We zuiveren rioolwater, onderhouden sloten en vaarten, verstevigen dijken, leggen vispassages aan en administreren polderwegen. Kortom, wij doen belangrijke spullen voor ‘onze inwoners’ op het gebied van water, veiligheid, activiteit en werk. Bestendigheid en maatschappelijke inpasbaarheid staan bij ons dan ook hoog in het vaandel. Want wij zijn water. Jij ook? dompel je dan bij in de wondere waterwereld van waterschap rivierenland en solliciteer gelijksoortig naar de functie van oudste contractmanager.

Deze vacature wordt zowel in- als extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid krijgen inwonende kandidaten voorrang.

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/management.html

Gerelateerde artikelen

Ervaar herverpakken: hoe je een cv schrijft bij het wijzigen van een veld

Vacature Projectleider ICT

Loopbaancoaching: ontwerp uw carrière voor maximale impact