CN Flex
Image default
Auto

Zo kies je de best geschikte auto

Ga je een bedrijfswagen leasen, dan zijn er natuurlijk een aantal zaken waar je rekening mee moet houden. Wat ga je ermee doen? Heb je de bedrijfswagen nodig voor het vervoeren van zwaar bouwmateriaal, dan is de keuze voor een kleine wagen al uitgesloten. Je kunt dan eerder denken aan een station wagen of een (kleine) bestelbus. Houd er ook rekening mee, dat je de auto langer gaat gebruiken, dus de keuze voor een bedrijfswagen leasen moet weloverwogen zijn.

Welk merk kies je?

Bij een bedrijfswagen leasen rijst natuurlijk ook de vraag naar welk merk auto je voorkeur uitgaat. Kies je voor een duurder merk, of een goedkoper merk? Dit scheelt natuurlijk ook in de maandelijkse bijdrage. Wil je een merk auto die een bepaalde uitstraling heeft naar je klanten toe of wil je met een bedrijfswagen leasen benadrukken dat het jou niet gaat om de auto, maar om de klant? Je ziet ook steeds vaker milieubewuste auto’s in een leaseplan aanbieding voorkomen. 

Zo kan je geld besparen

Van belang bij de keuze van een bedrijfswagen leasen, is ook de zuinigheid van de auto. Een zuinige auto is milieuvriendelijker.  Veel leasemaatschappijen hebben aantrekkelijke aanbiedingen bij zuinige elektrische of hybride auto’s. Doordat hybride auto’s een zuinige benzinemotor hebben, zijn ze minder milieubelastend en hebben ze een lagere CO2-uitstoot. En hoe zuiniger de auto, hoe minder bijtelling.  Zo kan je een bedrijfswagen leasen met 4%, 7% of 15% bijtelling. Vergeleken met 22% en 25% scheelt dit toch aardig wat geld.

Online is er voldoende informatie te vinden, zodat je niet snel te veel zult betalen als je gaat leasen. Er zijn ook handige vergelijkingssites te vinden. We raden je aan om hier gebruik van te maken. Het kost misschien wat meer tijd om een goede leasemaatschappij te vinden, maar het kan helpen om veel geld te besparen.

http://www.bedrijfswagenleasenzzp.nl

Gerelateerde artikelen

Auto kopen in Groningen

Garage Obdam

Met deze rijschool uit Delft rijd je zo weg!