CN Flex
Image default
Eten en drinken

Catering voor particulieren

Catering is ontstaan door de behoefte van een grote groep mensen om maaltijden te laten verzorgen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan grote personeelsfeesten of bijeenkomsten van verenigingen. Het begrip catering werd pas bekend bij particulieren toen er mogelijkheden kwamen om een barbecue te laten verzorgen bij mensen aan huis. Deze activiteit sloeg al snel aan en inmiddels zijn er bedrijven die dit zelfs landelijk aanbieden. Hiermee was er wel een trend gezet, want na het succes van de barbecue kwamen er steeds meer nieuwe mogelijkheden voor particulieren om maaltijden te laten verzorgen door een cateraar omgeving Arnhem.

Het succes van catering

Het succes van de barbecue catering is makkelijk te verklaren. Er is geen voorbereiding nodig en je hebt minimale schoonmaak achteraf. Zelfs de gangbare dranken kunnen worden bijgeleverd, dus dat bespaart veel gesjouw. Bovendien zijn de prijzen per persoon zeer acceptabel. Nu we de eerste kennismaking met onze cateraar achter de rug hebben, wilden we wel meer. Zo ontstonden er allerlei nieuwe menu’s en buffetten die we kunnen bestellen wanneer en waar we maar willen en is er slechts een beperking: het aantal deelnemers. Dit verschilt overigens sterk per cateraar. Zo vraagt de ene een minimum aantal van 6 terwijl een ander pas bij 12 personen komt bezorgen.

De mogelijkheden

Er zijn talloze mogelijkheden om uit te kiezen als je je maaltijden wilt laten verzorgen. Van hutspot tot walking dinner en van buffet tot amuses. Meestal worden borden en bestek bijgeleverd evenals warmhoudmaterialen en wordt de afwas door de cateraar zelf verzorgd. Ook zijn er cateraars die naast de maaltijden ook partymaterialen verhuren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan partytenten, statafels en picknicktafels. Sommigen gaan zelfs verder en verhuren springkussens en ijscokarren. Uiteraard zijn er ook cateraars die uitsluitend tapas leveren of gerechten uit een bepaald land zoals Spanje of Italië.

http://www.wellingcatering.nl

Gerelateerde artikelen

Wijngroothandel, voor al uw wijnsoorten.

Picnic Supermarkt: Goedkope en verse boodschappen thuisbezorgd

Restaurant Scheveningen