CN Flex
Image default
Zakelijke dienstverlening

Personeelsadvies

Heb je wel eens personeelsadvies (klik hier voor de website) nodig gehad? Misschien heb je een eigen bedrijf en is het soms lastig wat je met de problemen op de werkvloer kunt doen. Daarom is het soms fijn om een extern bedrijf in te schakelen die hier naar kan gaan kijken. Verkijk je namelijk niet op het feit dat de meest gekke situatie’s zich voor kunnen doen op de werkvloer. Je werkt natuurlijk met mensen en mensen kunnen zichzelf soms in lastige situatie’s brengen. Daarnaast leven we ook allemaal het leven en ook dit gaat niet voor iedereen vlekkeloos.

Wanneer heb je een personeelsadvies nodig?

Hoe zit dat precies? Wanneer heb je een personeelsadvies eigenlijk nodig? Moet een situatie heel erg zijn om hiervoor iemand in te schakelen? Een voorbeeld van een probleem is bijvoorbeeld iemand die heel lang ziek is. Het kan zijn dat iemand bijvoorbeeld een jaar ziek is. Wat kun je hiermee doen. Je wilt misschien niet vervelend zijn, maar je bent ook gewoon aan het betalen voor iemand die niet werkt. Bovendien is het ook nog niet zeker of hiervoor iemand terug komt. Andere problemen die zich voor kunnen doen zijn relatie’s op het werk. Veel mensen ontmoeten hun man of vrouw op de werkvloer. Dit kan heel mooi zijn. Toch is het nog steeds zo dat 1 op de 3 huwelijken strand en wat nou als je nog steeds op diezelfde werkvloer werkt. En dan hebben we het nog niet eens over alle affaires die zich voordoen op de werkvloer. Met dergelijke problemen is het fijn om een extern team hierop te zetten die je kunt helpen hierbij. Ook kunnen ze je advies geven op het gebied van het aannemen van mensen of het ontslaan hiervan.

Simpra

Een bedrijf dat hiervoor erg gespecialiseerd is, is Simpra. Zij weten namelijk als geen ander wat te doen met dergelijke problemen. Ze gaan dan ook al wat langer mee en hebben veel ervaring. Daarnaast is het ook interessant om te zien hoe ze een persoonsadvies uitvoeren. Het gaat heel erg over de personen zelf, het gevoel wat daarbij komt kijken. Zo kan het zijn dat mensen onder het niveau werken en daarom helemaal niet goed samenwerken. De symptomen zijn de slechte samenwerking, maar de echte reden ligt ergens anders.

 

Gerelateerde artikelen

Uw Microsoft Office 365 oplossingen

Reclame maken, zeer verstandig

Xantion is hét ICT Bedrijf in Ede