CN Flex
Image default
Woning en Tuin

Kerntrekbeveiliging

Veel inbrekers maken gebruik van een methode waarop ze makkelijk in je woning kunnen komen. Dit doen ze vaak door de voordeur en door middel van kerntrekken. Bij kerntrekken trekken ze het cilinder uit het slot en kunnen ze eenvoudig de deur openen. Dit komt vaak doordat deze sloten oud zijn en zeer versleten. Op deze manier kan het cilinder makkelijk los komen van het slot en kan de inbreker eenvoudig binnen komen. Slotenmaker Leiden kan je hier goed mee helpen, zo kunnen ze je huidige sloten controleren en je advies geven. Vaak kan het advies zijn dat je nieuwe sloten nodig hebt. Slotenmaker Leiden heeft heel veel sloten waar je uit kan kiezen, zo kun je kiezen uit een slot met een kerntrekbeveiliging. Deze sloten bieden veel meer weerstand tegen kerntrekken en de inbreker. De cilinder zit op meerdere punten vastgemaakt en de inbreker kan deze heel moeilijk eruit halen. Slotenmaker Leiden heeft ook andere sloten, maar ze hebben allemaal een PKVW keuring. Dit betekent dat ze allemaal grondig getest zijn en allemaal minimale weerstand bieden tegen een inbreker.

 

Slotenmaker zoeken

Als je een slotenmaker nodig hebt moet je goed zoeken. Zo heb je heel veel slotenmakers op het internet waar je uit kan kiezen, maar moet je goed kijken naar de mogelijkheden. Ten eerste moet je kijken of een slotenmaker niet malafide is. Dit doe je door te kijken naar de erkenning en naar het KvK nummer. Daarnaast moet je ook zoeken naar een slotenmaker die in de omgeving zit, zo kan je snel geholpen worden in een noodgeval. Slotenmaker Roosendaal is erkend en is dus goed te vertrouwen, zo kan je ook goed geholpen worden. Ze hebben ook een service waarbij je 24/7 geholpen kan worden zelfs in de nacht. Mocht er in de nacht bij jou ingebroken zijn dan kan je altijd de slotenmaker bellen voor tijdelijke sloten. Een kluis die je niet meer open krijgt door bijvoorbeeld een defect slot kan je ook laten openen door een slotenmaker. Met veel vakmanschap en ervaring wordt de kluis voor jou geopend.

 

 

Inbrekers afschrikken

Als je de beveiliging van je huis wilt verbeteren moet je ook naar andere dingen kijken dan sloten. Zo zijn er nog veel meer aspecten waar je naar kan kijken. Kijk bijvoorbeeld naar een goed alarm waarmee je een inbreker kan afschrikken. Daarnaast kan je ook kijken naar het gebruik van een camera, deze kan je ophangen bij een deur. Op deze manier kan je alles heel goed in de gaten houden en bijvoorbeeld de live beelden terug kijken op je mobiel. Deze beelden kun je ook opslaan mocht er iets gebeuren kan je de beelden altijd gebruiken voor bewijs tegen de daders.