CN Flex
Image default
Webdesign

Eigen webshop beginne met Shoptrader

Zit je ‘s avonds thuis op de bank televisie te kijken, of op Facebook te scrollen en denk je; ik ben mijn tijd aan het verspillen? Dan is het tijd actie te ondernemen, een eigen webshop beginne is de ideale kans om tegen lage kosten jouw eigen bedrijf te starten. Als je start met een webwinkel naast een normale baan heb je niet veel tijd beschikbaar, kies dan voor de juiste tools. Met Shoptrader kun je snel en eenvoudig jouw eerste eigen webshop beginne, of je tweede, derde etc. Houd op met tijd verspillen, begin met ondernemen!

 

Part-time ondernemen is niet eenvoudig

Er zijn in Nederland veel mensen met een vaste baan maar met weinig toekomstperspectief. Je wilt meer bereiken, je dromen waarmaken maar je wilt niet de zekerheid van je huidige baan verliezen. Of je nu op kantoor achter een bureau zit, of in het magazijn elke dag orders moet picken, een eigen webshop beginne is de meest kosteneffectieve manier om veilig te starten met je eigen toko. Wanneer je een kant-en-klaar platform kiest zoals die van Shoptrader hoef je ook niet veel tijd te investeren.

 

Hoe kun je direct een eigen webshop beginne?

Als eerste moet je een idee hebben voor een product of een aantal producten die je wilt verkopen. Houd het eenvoudig, koop niet teveel in. Je moet dit aanbod op een nette manier aan je potentiële klanten laten zien. Door een eigen webshop te beginne in Shoptrader ziet jouw webwinkel er direct professioneel uit. Dat is belangrijk, want de bezoeker weet niet wie er achter de winkel zit. Als jij een amateuristische website hebt met alleen geld overmaken via een betaalopdracht zul je weinig verkopen. In Shoptrader kun je betaalopties als PayPal, iDeal en creditcard gebruiken. Veilig voor de klant, snel en efficiënt voor jou.

 

Een eigen webshop beginne naast je vaste baan lukt alleen wanneer je het strak regelt. Besteed zo min mogelijk tijd aan technische zaken, focus je op de klant. Met een webshop kun je 24 uur per dag geopend zijn, en in de avonduren de bestellingen verwerken. Als je begint te groeien kun je wellicht die andere baan opzeggen. Wat heb je te verliezen?

Gerelateerde artikelen

De indrukwekkende kantcases van QYN

Mijn ervaring met SiteToGo