CN Flex
Image default
Electronica en Computers

De beste camera drone van 2014

Wat kan een camera drone?

De hoofdtaak van een drone met camera is het maken van luchtbeelden. Dit kan voor recreatief en commercieel gebruik zijn. Voor het recreatief gebruik zijn een aantal goede drones beschikbaar, later in dit artikel meer over deze drones.

Voor commercieel gebruik worden de drones vaak op maat gemaakt. Dit geeft een aantal voordelen waaronder de betrouwbaarheid en het gemak in gebruik.

Wat moet ik weten over camera drones?

Camera drones zijn er in vele verschillende vormen en maten. Wees je ervan bewust dat niet elke camera drone voor jou geschikt is. Er zijn twee soorten categorieën. De eerste is de categorie camera drones voor beginners. Deze drones zijn niet al te duur en makkelijk in gebruik. Als beginnende drone bestuurder heb je weinig ervaring. Het kan dan ook makkelijk mis gaan. Bij een goedkope drone is er geen man overboord, het zou immers zonde zijn als je een drone van duizend euro laat crashen.

Dan is er ook nog de categorie camera drones voor gevorderden bestuurders. Drones uit deze categorie zijn complexer om te besturen en kosten wat meer geld. Het grote voordeel aan deze drones is dat ze vaak krachtiger zijn dan de wat goedkopere en kleinere drones. Een grotere en betere camera kan vaak zonder al te veel moeite gemonteerd worden.

Drones in de gevorderden categorie kosten meestal tussen de 500 en 1500 euro. De wat duurdere drones worden vaak inclusief HD camera geleverd. Op vrijwel elke drone is een GoPro camera te bevestigen. Dit maakt het mogelijk om video’s en foto’s in nog betere kwaliteit te maken.

Wat zijn de beste camera drones?

Voor beginners is de Parrot AR 2.0 drone een goede keuze. Deze drone is makkelijk te besturen en heeft een ingebouwde camera.

Voor de gevorderde bestuurders is de DJI Phantom 2 Vision Plus een uitermate geschikte keus. Deze drone van de nieuwste technologische snufjes voorzien. Zo is het zelfs mogelijk om routes voor te programmeren op je iPhone. De drone zal vervolgens deze route afleggen en live beelden streamen op je iPhone. Dit alles gaat via een wifi verbinding die vanuit de drone wordt opgezet.

http://www.drone-kopen.eu/drone-met-camera/