CN Flex
Image default
MKB

Welke informatie vindt je op een kadastrale kaart?

Wil je binnenkort een nieuwe woning kopen in het mooie eerbeek centrum? Dan kan het misschien handig zijn om meer informatie te krijgen over de omgeving. De omgeving van waar je wilt wonen is namelijk van groot belang. Je wilt namelijk in een fijne omgeving wonen en dit is bepalend met je keuze van een woning. Een kadastrale kaart kan je hierbij helpen en toont de globale ligging van een kadastraal perceel. Je ziet op de kadastrale kaart de perceelsgrenzen, perceelnummers en de bebouwingen. Vanaf de kadastrale kaart kun je vaak geen maten afleiden, maar krijg je wel een duidelijk beeld van de woon grenzen. Daarnaast vindt je hier meer informatie over bebouwingen en de exacte huisnummers van de woning. Wanneer is het handig om een kadastrale kaart te gebruiken? In dit artikel gaan we hier uitgebreid op in, zodat je er meer over te weten komt. 

Wanneer een kadastrale kaart gebruiken? 

Een kadastrale kaart is verstandig om te gebruiken als je een woning wilt kopen. Je kunt op deze manier meer informatie vinden over het perceel, maar ook als je de woning wilt verkopen. Met een kadastrale kaart krijg je een goed beeld van de omgeving en dit brengt diverse voordelen met zich mee. Je kunt de informatie van de kadastrale kaart geven aan de kopers, zodat ze misschien sneller je woning willen kopen. Ook is het een aantoonbaar bewijs over de grenzen van Nederlandse percelen en kavels. Deze twee uittreksels ontvang je vaak als je een rapport van je kavel besteld. 

 

De erfgrenzen worden bepaald door het kadaster en controleren deze ook vaak. Maar waar vind je nu de kadastrale kaart? Deze kun je eenvoudig vinden op het internet en je kunt hier ook eenvoudig informatie vinden door middel van de zoekbalk. Wil je meer informatie over de omgeving van elzenbos brummen? Dan moet je dit intypen in de zoekbalk en krijg je hier een duidelijk overzicht over. Daarnaast kun je ook precies zien welke kavels en percelen te koop staan in de omgeving. Ideaal natuurlijk als je op zoek bent naar een leuke woning in de omgeving. 

 

https://kadastralekaart.com/buurten/eerbeek-centrum-BU02130600