CN Flex
Image default
MKB

ICT Ede

ICT Ede is een begrip waar ik tegenwoordig steeds vaker mee te maken heb. Ik werk namelijk sinds kort bij een ICT-bedrijf dat gevestigd zit in Ede.

ICT Ede door Cloudbeheerder.it

De term ICT Ede hoor ik met name vaak omdat het bedrijf dus gevestigd is in Ede. Het bedrijf is vooral gericht op clouddiensten, echter zijn de meeste bedrijven nog gericht op de traditionele ICT. Vandaar dat de term ICT nog steeds veel gebruikt wordt binnen het bedrijf, ze willen de mindset van bedrijven veranderen. Veel bedrijven denken namelijk nog te kunnen werken via de traditionele ICT, waarbij veel bestanden worden opgeslagen op de hard ware van computers. Echter is het werken via de cloud veel makkelijker, doordat mensen alles online op kunnen slaan en overal toegang hebben. Vandaar ook dat het belangrijk is om de mindset van de meeste mensen te veranderen.

Niet alleen ICT Ede

Eigenlijk moet de focus niet alleen liggen op ICT Ede, maar veel nationaler. Bedrijven in heel Nederland moeten eigenlijk bereikt worden met de boodschappen dat ze af moeten van de traditionele ICT en over moeten stappen naar de cloud. Wat veel mensen niet weten, is dat ze de hele dag door al gebruik maken van de cloud. Echter wanneer het er op aan komt in de zakelijke sferen, zijn de meesten bang om over te stappen op de cloud. Simpelweg om dat de meesten niet weten wat het werken via de cloud precies inhoudt.

Mindset

Om de mindset van die mensen te kunnen veranderen is het belangrijk om mensen informatie toe te dienen over het belang van de cloud en wat het precies inhoudt. Want wanneer mensen de kennis hebben over de cloud, dan zal het niet lang meer duren voordat iedereen overstapt op de cloud. Het werkt namelijk zo veel makkelijker, doordat alles online staat.

http://www.cloudbeheerder.it/35983/ICT-Ede