CN Flex
Image default
Gezondheid

WAT IS BURN OUT?

Burn out is een psychische en lichamelijke aandoening dat zich presenteert wanneer u meer dan normaal stress. Bij Burn out in Apeldoorn pakken we dat heel serieus aan. Strest u al reeds enkele maanden en misschien zelf jaren, heeft u klachten van depressie, lusteloosheid, machteloosheid, besluiteloosheid, snel agressief worden, klachten die u eerder niet had, dan bent u hoogstwaarschijnlijk een burn out aan het doormaken. Onze experts in stress en burn outs hier in Apeldoorn zullen u vanaf het begin heel erg goed begeleiden totdat het gewenste eindresultaat is bereikt en dat is volledig herstel. Het wederom inzien van de leuke dingen van het leven en leren omgaan met stresserende situaties en factoren. Ook wel stress management genoemd. Onze begeleiders hebben jarenlange ervaring in het vak en weten u heel goed bij te staan in deze onrustige periode in uw leven.  

WANNEER MAAK IK CONTACT MET JULLIE EN HOE?

 Het moment u voelt dat u geen pret meer heeft in vele dingen in het leven, dat u dagenlang aan 1 onderwerp denkt en er maar niet uit uw hoofd kunt halen dan is het reden genoeg om ons te contacten. Het kan een begin zijn van een burn out. Wacht u niet totdat het erger wordt. Maar ook al zou u deze klachten helemaal niet vertonen maar wilt u graag weten hoe om te gaan met stress, omdat u misschien een hele zware taak binnenkort op u zal nemen, dan kunnen wij u ook in dat proces bijstaan. Voorkomen is uiteindelijk beter dan genezen. Als u zover bent dat u hulp nodig acht dan aarzelt u niet langer en neemt u contact met ons op hier in Apeldoorn via onze website, sociale media of telefonisch. We zullen dan meten een afspraak met u plannen voor een intakegesprek.  

HOEVEEL KOST EEN SESSIE?

De kosten van onze sessie om stress, maar in het bijzonder burn out te behandelen zijn afhankelijk van de intensiteit van uw burn out. Sommige mensen hebben een lichte ofwel startende burn out en bepaalde mensen zijn jammer genoeg al rand depressief door hun burn out. Gezien de gevoeligheid van deze aandoening en wat het teweeg kan brengen zijn wij hier in Apeldoorn er ons sterk van bewust wat de impact is van het werk dat wij verrichten. Daarom zijn onze prijzen zo laag mogelijk gehouden om zoveel als mogelijk mensen te kunnen bereiken met onze dienstverlening.