CN Flex
Image default
Dienstverlening

Advocaten & Juristen in Almere

De Rechtsspecialist levert betaalbaar juridisch advies aan inwoners van Almere, Huizen en Lelystad. Heeft u een juridisch vraagstuk en dringend een advocaat nodig? Stel dan gerust even een vraag via het contactformulier op onze website en wij zullen gratis en vrijblijvend een antwoord geven. Een jurist is immers niet alleen een beroep, maar heeft ook een maatschappelijke functie. Wij zijn van mening dat iedereen moet kunnen opkomen voor zijn rechten en bieden rechtshulp daarom voor een betaalbaar tarief aan.

Waarom teveel betalen?

De gemiddelde advocaat in Almere levert haar diensten voor € 200,- per uur, terwijl De Rechtsspecialist slechts € 60,- per uur vraagt. Bij een gemiddeld vraagstuk gaat het om 3 werkuren, waardoor u al snel honderden euro’s bespaart bij onze juristen.

“Wees geen dief van uw eigen portemonnee.”

Gespecialiseerd in arbeidsrecht

Reorganisaties hebben voor veel onrust gezorgd bij werknemers in Nederland en daarom hebben wij regelmatig mensen bijgestaan om er nog het maximale uit te halen. Dit is erg succesvol gebleken en daarom helpen wij u graag bij komende ontslag-/arbeidsgeschillen.

“Waarom een dure advocaat als een goede jurist ook volstaat?”

Relatiebemiddeling

Bij een echscheiding komen verschillende factoren, belangen en emoties kijken. De juristen van De Rechtsspecialist weten precies wat er moet gebeuren om tot een juist echtscheidingsconvenant te komen. Meer weten? Neem contact met ons op!

Heeft u juridische hulp nodig? Aarzel dan niet en neem direct contact met ons op!

http://rechtsspecialist.nl

Gerelateerde artikelen

Flexibel werken

Een huis kopen in Rotterdam?

Is kortsluiting voor 100% te voorkomen?