CN Flex
Image default
Bedrijven

Waarom willen we ratten vangen?

Ratten vangen, ratten vangen. Al eeuwen een onderwerp waar we schrille geluiden bij horen en donkere grijze wolken op de ruwe stenen wegen van de donkere en natte Noord-Europese steden. Het is koud en wist u dat ze in de vroegere tijden bier dronken in plaats van water? Dit omdat water duurder was dan bier omdat het zuiver proces te bekostigen was in die tijd. Ratten vangen doen we al eeuwen. De kat hielp ons altijd een pootje een handje maar tegenwoordig zijn wij steeds beter geworden in het ratten vangen.

Ratten hebben een slechte reputatie

Ratten hebben een slechte reputatie, onze ratten zijn niet gewend aan al die negatieve energie en worden vaak slechts bestempeld als brengers van ziekte en dood. Het verschil tussen een rat en een muis wordt vaak gezien als nihil maar dat is niet altijd het geval. Ratten vangen moeten we, zeiden ze vroeger altijd. Heeft u ook ratten? Wellicht kunt u ze een nestje bieden, een mooi holletje van stro en mos zodat ze in de wintermaanden lekker warm zitten. Een rat is een mooi beest maar ratten vangen is mooi geweest, als u dit op een dag leest, dan is het waarschijnlijk ratten feest. Ratten vangen voor een betere toekomst!

Ratten vangen voor iedereen

Omdat wij vinden dat niemand in ratten hoeft te leven, proberen we onze tarieven laag te houden. Wij kunnen al de ratten vangen die u thuis heeft maar dat hoeft niet. Wij willen toegankelijk blijven voor een ieder en onze prijs reflecteert dit. Ratten vangen is iets waar we beter in moesten worden en we kwamen er achter dat de beste manier om ratten te vangen, hygiëne was! Met een goede hygiëne komen de ratten niet eens uw huis, dorp of stad binnen en kunnen zo ook niet de Zwarte Dood verspreiden.

 

 

 

Gerelateerde artikelen

Recherche bureau

Kinderdagverblijf Hilversum waar uw kind elke dag nieuwe dingen ontdekt

RGB Led strips plafond