CN Flex
Image default
Bedrijven

Huren of kopen in een grote stad?

Wat is goedkoper huren of kopen? Rare vraag eigenlijk want bij huren tgeef je geld uit en krijg je er niks voor terug, terwijl je bij kopen steeds meer de bezitter van het apnd wordt. Daarom zou je in eerste instantie denken dat huren duurder is dan kopen. 

Huren is soms goedkoper

Het huren van een huis kan in sommige gevalleen goedkoper zijn. Zo is dit vooral van toepassing als het gaat om een huis in een grote stad. Hier zijn de prijzen van huizen enorm gestegen en is het daardoor vrijwel niet betaalbaar meer om hier een huis te kopen. Huren is in deze steden zeker niet goedkoop maar wel beter betaalbaar dan het kopen van een huis. Hierdoor is het in deze steden goedkoper om te huren dan daadwerkelijk een huis te kopen. Zeker als je gaat kijken bij de lagere kosten en sociale huurwoningen. Deze hebben een veel lager maandbedrag dan gemiddeld en zijn daardoor nog eens extra anatrekkelijk.

Wonen in Eindhoven

Een voorbeeld van een stad waar je mooi kan wonen tegen hoge prijzen is natuurlijk Amsterdam. In deze stad liggen heel veel mooie huize en heb je alle gelegenheden lekker dichtbij je. helaas zijn de huurkosten en woonkosten hier dan ook op gebaseerd en ben je al snel 1500 euro of meer per maand kwijt aan huren. Kopen is nog duurder en onder de 4 ton ga je geen huis of appartement in Amsterdam vinden. In plaats daarvan is het beter om te kiezen voor Eindhoven en hier te gaan wonen. Huis huren Eindhoven is al goedkoper, maar kopen is hier ook veel goedkoper dan in Amsterdam.

https://www.huurstunt.nl/huren/eindhoven/

Gerelateerde artikelen

De voordelen van een standaard operating procedure (sop)

Bestel je brandwerende eurosafe bij Kluis&Co

Gas in de toekomst