CN Flex
Image default
Bedrijven

Uw kantoor in Baarn schoonhouden met een schoonmaakbedrijf

Als eigenaar van een kantoorpand in Baarn weet u als geen ander hoe belangrijk hoe snel een ruimte vuil kan worden. En dat terwijl u zichzelf wilt richten op uw bedrijf en dus geen tijd hebt om tijdrovende schoonmaakklussen op te pakken. Wij van Lavos Reiniging ontlasten u graag en bieden allerhande schoonmaakdiensten aan om uw kantoorpand schoon te houden.

Wie zijn wij?

Wij zijn Lavos Reiniging, een professioneel schoonmaakbedrijf gevestigd in Blaricum. Ons bedrijf bestaat al meerdere generaties. Zo hebben we veel ervaring en een goede naam opgebouwd.

Wat maakt ons uniek?

Wij onderscheiden ons van veel andere schoonmaakbedrijven in Baarn, door de volgende punten:
1. Wij hebben ruime ervaring met het schoonhouden van allerlei typen ruimtes. Ter illustratie: wij hebben gewerkt in o.a. scholen, MKB-bedrijven, allerlei kantoren binnen de zakelijke dienstverlening, etc. Hierdoor is geen ruimte ons te groot, te groot of te vies!
2. Wij bieden zeer veel verschillende services. Zo kunt u bij ons terecht voor algemene kantoorschoonmaak en sanitairreiniging, maar ook voor bijvoorbeeld tapijtreiniging, schimmelverwijdering, gevelreiniging enzovoort. Ook grote eenmalige klussen zoals bedrijfsontruimingen kunt u door ons laten doen. Door de grote diversiteit aan services kunt u voor vrijwel alle schoonmaakklussen bij ons terecht!
3. Wij zijn betrouwbaar. Door de jaren heen hebben we een goede naam opgebouwd. Wij zijn pas tevreden met het beste resultaat, maken heldere afspraken en komen die ook na. U kunt ons altijd snel bereiken.
4. Ons werkgebied is groot. Wij zijn een schoonmaakbedrijf gevestigd in Blaricum, maar we hebben klanten uit heel Midden-Nederland. Ook als u een schoonmaakbedrijf in Baarn zoekt, kunnen wij u dus van dienst zijn!
5. U kunt bij ons zelf de omvang van onze dienstverlening bepalen. Heeft u langdurig schoonmaakdiensten nodig? Of juist kort of zelfs maar eenmalig? Voor een paar uur per week, of juist veel meer? Bij ons is alles mogelijk!

Wat zeggen onze klanten?

Verschillende klanten hebben ons beoordeeld op onze dienstverlening. Op een schaal van 5 scoren wij een 4,8! Dat zegt toch genoeg? Onze klantenkring is groot en divers: diverse grote organisaties zoals Schiphol en enkele ziekenhuizen uit de regio laten hun schoonmaakwerk door ons verrichten.

Enthousiast geworden?

Zoekt u ook een schoonmaakbedrijf in Baarn en overweegt u Lavos Reiniging? Ga dan naar onze website voor meer informatie. Hier vindt u ook ons telefoonnummer én kunt u snel een offerte aanvragen voor onze diensten! Binnen een halve werkdag ontvangt u hierop een reactie. Een e-mail sturen is natuurlijk ook mogelijk. Ook hiervoor kunt u op onze website terecht.