CN Flex
Image default
Beauty en verzorging

Ooglidcorrectie

Een ooglidcorrectie zorgt er door middel van een hele kleine operatie voor dat jouw oogleden weer kunnen herstellen en weer volledig fris en fruitig zijn. Het is namelijk zo dat we nog steeds niet de bron van de eeuwige jeugd ontdekt hebben en dus kunnen oogleden in de loop der jaren een beetje gaan hangen. Een ooglid correctie is een kleine cosmetische ingreep waarbij overtollig weefsel word weggesneden zodat de ogen er weer strak en fris uit zien. Kijk voor een goede indicatie van kosten voor een ooglidcorrectie op faceland.nl.

Voor veel mensen is het een deceptie dat de fontijn der eeuwige jeugd nog steeds niet gevonden is. Juan Leon de Ponche een Spaanse gouverneur heeft er in de 17e eeuw ter vergeefs jaren naar gezocht. Hij hoorde van lokale indianen een legende over de bron en dat hij op een eiland in de buurt moest liggen. Het eiland is echter nooit terug gevonden en het lijkt hier achteraf dan ook om een list te gaan om de Ponche weg te krijgen van het eiland Hispania. Ondertussen gaat de veroudering bij ons gewoon gestaag door, na 30 jaar gaat de zwaartekracht zijn invloed uitoefenen op de huid. Deze zal hierdoor op veel plaatsen aan elasticiteit verliezen en dit veroorzaakt rimpels. In het geval van oogleden gaan deze vooral hangen. Hangende oogleden zorgen er voor dat je vermoeid en somber er uit ziet en je zal dan ook snel veel bezorgde opmerkingen krijgen of alles wel goed met je gaat.

Veel bekende Nederlanders doen ook aan cosmetische ingrepen. Oud voetballer Andy van der Meijde deelt zijn ooglidcorrectie ervaringen in de RTL reality soap rondom de oud voetballen en zijn familie. De reality soap is genaamd Andy en Melissa: een huwelijk in de steigers. De show is vanaf 1 september te volgen op RTL 5 en heeft als grote verhaallijn het verbouwen van een oud huis uit 1890. Vroeger waren dit twee huizen en het is de bedoeling dat het geheel tot 1 huis wordt vervormd.

http://faceland.nl