CN Flex
Image default
Beauty en verzorging

Voorgoed verlost van je donkere huidplekken met deze tips

 

Onze huid, een belangrijk en groot orgaan van ons lichaam. We moeten er dus te allen tijde zorg voor dragen want het weerspiegelt eigenlijk onze levensstijl. Heb je een mooie en egale, glanzende huid, dan is de kans groot dat jij een gezond persoon bent met een goede en gezonde levensstijl. Onze huid kan namelijk allerlei schuldige maar ook onschuldige kwaaltjes vertonen. Denk hierbij aan pigmentvlekken. Soms kunnen deze in zo’n grote mate optrede waardoor het lijkt alsof je een donkerdere huid hebt. Wil je deze donkere huid bleken? Perfect te begrijpen. Hier vind je daarom hoe je dat juist moet aanpakken!

 

Epileren, niet scheren

Heb je donkere huid onder je oksels en wil je je donkere huid bleken? Dan is een eerste stap misschien al eens om je huid onder de oksels te gaan epileren in plaats van te gaan scheren. Wanneer je je oksels gaat scheren, blijven de haartjes en de wortels immers aan de binnenkant van je oksel zitten. Hierdoor kan het lijken alsof je een donkere schijn of gloed hebt op je huid. Wanneer je gaat epileren, dan neem je alle haartjes en wortels aan de binnenkant van je huid mee en zal je dit niet hebben.

Juiste deodorant

Als je pigment lichter maken mogelijk wilt maken dan moet je eens nagaan of je de juiste deodorant gebruikt? Een deo moet altijd voedend zijn en moet geschikt zijn voor jouw huidtype. Is dat niet dan kan dit allerlei neveneffecten gaan geven zoals een donkere huid. Ga dus in de drogisterij of bij de drogist op zoek naar een deodorant die op jouw lijf geschreven is!

 

Pigmentvlekken crème

Nog nooit gehoord van Skinlight? Dan wordt het dringend tijd om daar verandering in te brengen. Dit is namelijk een pigmentvlekkencrème die wonderen voor jou kan doen. Er zijn verschillende voordelen aan verbonden. Het is in de eerste plaats een heel zuinige crème omdat je er maar een kleine hoeveelheid van nodig hebt en dit twee maal per dag. Bovendien hoef je geen schrik te hebben voor allergieën, want Skinlight heeft een neutrale PH waarde en is gebaseerd op enkel neutrale ingrediënten. Wat het hem nu echt doet is zijn speciale whitening technologie die tot diep in de huid door dringt. Hierdoor zal het pigment aangepakt worden en zal de aanmaak van nieuw pigment afgeremd worden.

Wist je niet dat het zó eenvoudig kon zijn om pigment lichter maken te realiseren? Wel dus! Vanaf nu kan jij dus weer met een gerust hart die korte rokjes en topjes bovenhalen en in je bikini op het strand gaan paraderen! Je zal je immers niet meer hoeven te schamen of te frustreren over die vervelende pigmentvlekken.

 

Gerelateerde artikelen

Unieke behandelingen van schoonheidssalon Hengelo

De schoonheidssalon in Doetinchem is erg professioneel

Prettige schoonheidssalon in Oosterhout