CN Flex
Image default
Aanbiedingen

Wat is nou Microsoft Visio?

Microsoft Visio kan worden beschreven als een app van Microsoft. Het werd gelanceerd in 1992 en voor het laatst bijgewerkt in het jaar 2019, hetzelfde jaar als office 2019 pro. Visio wordt meestal gebruikt in organisaties om diagrammen te tekenen, zoals een stroomdiagram en een bedrijfsprocesmodel, en vele andere opties voor het maken van diagrammen. Binnen Microsoft Visio is een breed assortiment van symbolen, vormen en lijnen die kunnen worden gebruikt om duidelijk getekende diagrammen te maken. Wilt u meer weten over de mogelijkheden die Visio u biedt en kan bieden? Wij zijn er om uw vragen te beantwoorden. 

Veel opties en verschillende mogelijkheden

Met Microsoft Visio kunt u uw processen, ideeën of acties in één oogopslag visualiseren. Stel je voor dat je een actie met je team wilt doornemen en vervolgens wilt herzien. U wilt precies weten wat de stappen in het proces zijn om eventuele problemen en verbetermogelijkheden te identificeren. Met behulp van Microsoft Visio kunt u een diagram maken om dit zo duidelijk mogelijk weer te geven.

In Microsoft Visio is het maken van diagrammen erg leuk. Het is mogelijk om eenvoudige, maar ook ingewikkelde diagrammen te maken. Het hangt ervan af wat uw doelstellingen en verwachtingen zijn. Het aantal diagrammen dat u kunt maken is vrijwel eindeloos, want u kunt kiezen uit honderden sjablonen en stroomdiagrammen, tijdlijnen of plattegronden.

Het gemak van Visio 2021

Omdat Visio een vertrouwde “Office-achtige” stijl heeft, is het vrij eenvoudig om door de grafische interface te navigeren. Omdat Visio tot Microsoft Office behoort, kunt u uw diagrammen vrij gemakkelijk aanpassen in Microsoft Excel, Microsoft Access en Microsoft Sharepoint. Zo kunt u uw diagram moeiteloos aan uw teamleden presenteren. U kunt het ook naar wens aanpassen.

Koop Microsoft Visio nu goedkoop

Als u Microsoft Visio wilt gebruiken binnen uw bedrijf is het noodzakelijk om de software eerst aan te schaffen. Realiseert u zich dat u in plaats van gloednieuwe licenties ook software kunt kopen die u heeft gebruikt? Ze werken hetzelfde als gloednieuwe, maar zijn minder duur! U kunt tot 50% besparen op uw softwarelicenties.Is Microsoft Visio gratis? 

Microsoft Visio is een premium software met meerdere abonnementen. Als u zich aan de bovenstaande instructies houdt, kunt u echter gratis een proefversie downloaden via Microsoft Evaluation Center.

https://www.besteloffice.nl