CN Flex
Image default
Woningen

Zorginstelling De Harmonie, Arnhem

Op de website van De Harmonie zag ik dat zij een zorginstelling in Arnhem zijn. Ik ben namelijk voor mijn ouders op zoek naar een tehuis. Zij zijn beginnend dementerend. En dus ben ik bij sommige kennissen en vrienden gaan navragen of dat zij goede tehuizen kennen in Arnhem, waar mijn ouders kunnen gaan wonen. Vervolgens gaven een aantal aan veel goede verhalen te hebben gehoord over De Harmonie. Ik ben direct naar de website gegaan om te kijken wat zij aanbieden.

Deharmonie-wonenmetzorg.nl

Daar zag ik veel mooie foto’s van de locatie waar men woont. Dat zag er erg netjes en goed uit! Ook niet zo massaal als bij heel grote en bekende verpleeghuizen. Dit is namelijk van een particulier. En dus kleinschalig. Daardoor heb ik zelf in ieder geval het idee dat de bewoners dat veel fijner vinden. Meer persoonlijk contact met de begeleiding namelijk. En ook kaarten zij op de website aan dat ze het erg belangrijk vinden dat er ook goed contact is met de familie van de bewoners. Van anderen had ik namelijk al gehoord dat dat bij grotere verpleeghuizen er nogal vaak aan schort. Ook viel het mij op dat bij de foto’s er heel erg veel activiteiten worden gedaan. En die zagen er allemaal erg gezellig uit! Alle bewoners worden daarvoor uitgenodigd om mee te doen. Al met al zag het er dus heel erg goed uit! Ik heb dan ook direct gebeld met De Harmonie. En tot mijn grote verrassing mocht ik direct langskomen bij deze zorginstelling in Arnhem.

Zorginstelling Arnhem

Daar in Arnhem aangekomen werd ik hartelijk uitgenodigd. Hij vertelde eerst iets over het bedrijf en hoe het tot stand is gekomen, waarna ik de kamers mocht zien. Die zagen er prima uit! Allemaal ingericht met eigen spullen van de bewoners. Een zeer positief punt dus.

Gerelateerde artikelen

Verschillende soorten eetkamerstoelen en andere meubelen in de aanbieding

Een woning (ver)kopen met makelaardij Maastricht

Krijg de hulp van een deskundige taxateur bij de makelaar in de regio Elst