CN Flex
Image default
Relatie

Van de keuze van de bruiloft DJ zal je geen spijt krijgen

Kies je ervoor om een bruiloft DJ te laten draaien op het feest van je bruiloft dan zal je hier geen spijt van krijgen. Een Bruiloft is gespecialiseerd in het draaien op deze feesten. Misschien ben je de laatste jaren wel op een bruiloft geweest waar een band speelde. Dat is leuk maar er zijn dus meer mogelijkheden. Bij een band zijn er een paar dingen waar je rekening mee moet houden. Het belangrijkste is het repertoire. Ze kunnen maar een vast aantal nummers spelen. Heb je een favoriet liedje dan kan dit vaak wel ingestudeerd worden.

Zijn het meer nummers die niet op het repertoire staan dan wordt het lastiger. Daarbij is het dan ook nog eens zo dat een goede bruiloftband erg duur is. Je zal een bepaald budget hebben waar jij je aan dient te houden. Kies je voor een DJ dan weet je dat je niet teveel betaalt en dat er ook de originele muziek gedraaid wordt. Je kent vast wel de verhalen van mensen die op een bruiloft waren met een slechte band. Het kan zijn dat sommige hele bekende nummers helemaal niet herkend werden.

Kies de DJ die goed bij jullie past

Natuurlijk is het goed een DJ te kiezen die goed bij jullie past. Hiermee bedoelen we dan een DJ die de muziek draait die jullie en de gasten leuk vinden. Eigenlijk kan ieder nummer gedraaid worden. Wanneer je het eerste gesprek met de DJ hebt dan zal je al een goede indruk krijgen van wat er allemaal mogelijk is. Hij of zij zal dan ook goede suggesties doen om het feest snel op gang te laten komen.

Jij zal ook willen dat de gasten het naar de zin hebben en dat deze snel de dansvloer opzoeken. Dit zal sfeerverhogend werken. Overleg dit dus goed. Je zal merken dat als de DJ eenmaal begint met draaien dat je al snel weet dat je de juiste keuze hebt gemaakt. Niet alleen jullie zullen het dan naar de zin hebben. Dit zal dan ook zeker voor de gasten tellen.

http://www.bruiloftdj.eu

Gerelateerde artikelen

Chatten met Vreemden

Een weddingplanner inschakelen

Beschrijving: Lexa inloggen