CN Flex
Image default
Woning en Tuin

Nuki cilinderslot

Nuki cilinderslot

Het Nuki cilinderslot is een slimme oplossing voor het beveiligen van uw woning. Het is ontworpen om op uw bestaande cilinder te worden geïnstalleerd, zodat u geen nieuwe sleutels hoeft te laten maken. In plaats daarvan kunt u uw deur openen en vergrendelen met behulp van een app op uw smartphone.

Het Nuki cilinderslot werkt met Bluetooth en kan worden bediend via de Nuki app. Hiermee kunt u de deur openen of vergrendelen, virtuele sleutels toewijzen aan anderen, en een logboek bijhouden van wie er binnenkomt en wanneer. Daarnaast kunt u ook een keypad toevoegen voor toegang zonder smartphone.

Het Nuki cilinderslot is compatibel met de meeste Europese cilinders en is eenvoudig te installeren zonder dat u uw bestaande sleutels hoeft te vervangen. Het is ook mogelijk om het Nuki cilinderslot te integreren met andere slimme apparaten in uw huis, zoals Amazon Alexa of Google Home, om nog meer functionaliteit toe te voegen.

Kortom, het Nuki cilinderslot biedt een veilige, handige en slimme oplossing voor het beveiligen van uw woning zonder dat u nieuwe sleutels hoeft te laten maken.

M&C cilinders met een Nuki smart lock

De combinatie van het Nuki cilinderslot met de M&C cilinder biedt een extra veilige en betrouwbare oplossing voor het beveiligen van uw woning.

Het Nuki cilinderslot is een slimme oplossing waarmee u uw deur kunt openen en vergrendelen met behulp van een app op uw smartphone. Het werkt met Bluetooth en kan worden bediend via de Nuki app, waarmee u virtuele sleutels kunt toewijzen aan anderen en een logboek kunt bijhouden van wie er binnenkomt en wanneer. Met de toevoeging van een keypad is toegang zonder smartphone ook mogelijk.

De M&C cilinder biedt extra veiligheid met anti-picking, anti-boring en anti-kerntrekbeveiliging. Het heeft het SKG3 keurmerk en het Politiekeurmerk Veilig Wonen, waardoor u erop kunt vertrouwen dat uw woning optimaal beveiligd is.

De combinatie van het Nuki cilinderslot met de M&C cilinder biedt niet alleen slimme functies, maar ook de hoogste veiligheidsnormen. Bovendien is de installatie eenvoudig en kunt u uw bestaande sleutels blijven gebruiken.

https://mc-cilinder.nl/product-categorie/smartlocks/nuki/