CN Flex
Image default
Verbouwen

Verhuisbedrijven in Brabant vergelijken, hoe doe je dat?

Je hoeft maar even online te kijken om erachter te komen dat je de keuze hebt uit veel verschillende bedrijven. Dat maakt het lastig om een bedrijf te kiezen dat past bij jouw wensen en binnen je budget. In dit artikel krijg je meer informatie over je mogelijkheden en hoe jij een goed, veilig en betrouwbaar verhuisbedrijf inschakelt.

Prijzen online vergelijken

Om te beginnen moet je een budget gaan bepalen dat je aan een verhuisbedrijf en eventuele opslag in Etten-Leur of Roosendaal uit kunt geven. Op internet vind je eenvoudig verschillende vergelijkingssites waarmee je makkelijk op prijs kunt vergelijken. Zorg er wel voor dat je altijd een vergelijkingswebsite pakt met Erkende Verhuisbedrijven. Deze verhuisbedrijven zijn aangesloten bij de brancheorganisatie en voldoen daarmee aan de strengste veiligheidseisen en –normen.

Wat krijg je voor je geld?

Kijk niet alleen naar de totaalprijs van je verhuizing maar vooral ook wat je voor je geld krijgt. Kan het verhuisbedrijf bijvoorbeeld een lift inzetten voor zware meubels die van boven naar beneden moeten. Wil je gebruikmaken van een inpakservice? Heeft het bedrijf een verhuiswagen die groot genoeg is om al je meubels in één keer mee te nemen of moet er vaker gereden worden? Uiteindelijk bepalen deze zaken je prijs. En wat je krijgt voor je geld is natuurlijk minstens zo belangrijk als wat je betaalt.

Denk ook na over de opslag van je inboedel

Niet alleen je verhuizing maar ook de opslag van je inboedel in Bergen op Zoom of elders in de regio is een belangrijk aandachtspunt. Er zijn verhuisbedrijven met een eigen opslag in bijvoorbeeld Roosendaal. Het voordeel hiervan is dat je je inboedel dicht bij huis op kunt slaan. Bovendien heb je maar één aanspreekpunt nodig, wat de communicatie voor, tijdens en na je verhuizing aanzienlijk makkelijker maakt.