CN Flex
Image default
Mobiliteit

De beste gps tracker voor uw km registratie bestaat echt

Een zakelijke auto of bestelbus. Het is heerlijk om ermee te mogen en kunnen rijden, zeker als u ook privé mag rijden. Maar in veel gevallen is de bijtelling voor veel bestuurders te hoog, staat er al een privé wagen voor de deur of is het simpelweg niet nodig. In zo’n geval is het bijhouden van een sluitende kilometerregistratie een vereiste voor de Belastingdienst. En dat kan met de hand, met een Excel óf met een GPS tracker. En zo’n GPS tracker is nou precies de manier waarmee het leven (of in ieder geval de rittenregistratie) wel heel makkelijk wordt.

Km registratie

Op het moment dat u dus zakelijke kilometers maakt, is het van belang om een goede kilometerregistratie, ofwel km registratie, bij te houden. Rijd je zakelijke kilometers met een privé auto? Dan kun je makkelijk alle kilometers inzichtelijk maken en declareren. Nu is dat nog voor €0,19 per kilometer, maar dat gaat binnen 2 jaar naar €0,23 per kilometer.

Heb je een auto van de zaak? Dan wil je je privé en zakelijke kilometers in de gaten houden. Want op het moment dat je meer dan 500 kilometer privé rijdt, dan moet je bijtelling betalen. En dat kan behoorlijk oplopen.

Rittenregistratiesysteem

Een rittenregistratie maakt het leven makkelijk. Het is een oplossing die in uw auto, bus of bestelwagen wordt geïnstalleerd en automatisch alle gemaakte ritten registreert en eenvoudig laat exporteren naar Excel, PDF of Audit-file. Dit laatste is een bestand voor de Belastingdienst. Het enige dat u nodig heeft voor zo’n rittenregistratie? Een GPS tracker.

Beste gps tracker

En bij de keuze van is er nogal wat aanbod. Waar moet u nou echt op letten? Laten we beginnen met de kosten. Zo zijn er leveranciers die u tientallen euro’s per maand willen laten betalen voor de service die vereist is. En dat is helemaal niet nodig. Ook in de aanschaf van het kastje zelf zitten prijsverschillen. Neem niet iets dat te duur is, maar misschien ook weer niet te goedkoop. En natuurlijk het Keurmerk. Als u gaat voor de km registratie voor de Belastingdienst, kies dan het systeem dat is voorzien van het Keurmerk Ritregistratiesystemen. Dan zit u altijd veilig.

https://www.trackjackeurope.com/kilometerregistratie/