CN Flex
Image default
Gezondheid

Voor welke klachten terecht bij fysio Bergeijk?

Ben je opzoek naar een Fysiotherapeut in de omgeving bergeijk? Bij Fysio Bergeijk kun je terecht bij twee verschillende locaties en kun je terecht voor uiteraard fysiotherapie voor bijna alle lichamelijke klachten en kun je terecht voor leefstijl programma’s zoals op maat gemaakte voedingsschema’s. Ook kun je er fitness begeleiding in krijgen en ook daarvoor kan een persoonlijk plan voor gemaakt worden. 

Voor welke klachten kan ik naar Fysio Bergeijk? 

Je kunt voor bijna alle klachten wel terecht bij Fysio Bergeijk en uiteraard werken zij met gespecialiseerde en gecertificeerde fysiotherapeuten. Je kunt op de website een klachten check doen om te kijken bij welke fysiotherapeut of specialist je terecht kunt. Heb je bijvoorbeeld klachten in je nek of schouders? Dan kun je dit gemakkelijk aangeven in de check door op het poppetje aan te geven waar precies je last hebt. Hieronder schrijf ik een aantal klachten waarvoor je bij Fysiocare Bergeijk terecht kunt: 

  • Arm en hand klachten

  • Nek en hoofd klachten

  • Been en voet klachten

  • Revalidatie na Beroerte

  • Manuele therapie

  •  Rug klachten 

Welke diensten verlenen zij nog meer? 

Ben je zwanger? Dan kun je er ook terecht voor zwangerschapsgym. Ook kun je bij de Fit Fysio terecht voor fitness en leefstijlprogramma’s. Voor de fitness kun je terecht voor al je vragen en eventuele begeleiding in oefeningen uitvoeren en een op maat gemaakt plan. Wil je graag je hele leefstijl omgooien en naar een gezond leven toe werken? Dan hoort daar natuurlijk ook een voedingsplan bij, want zonder goede voeding heeft sporten weinig zin. Laat ook een voedingsschema en plan uitwerken door een van de specialisten. 

Zoals je ziet kun je voor veel klachten en programma’s terecht bij Fysiocare. Door de vele jaren ervaring en de specialisten en therapeuten die er ook al jaren ervaring hebben, zit bij Fysiocare op een goede plek.