CN Flex
Image default
Entertainment

Huur een pop!

Binnenkort iemand die 50 wordt op uw werk, in uw vriendenkring of familie? Huur een pop bij huureenpop.nl om deze persoon eens flink verrassen! Door onze unieke service is het super gemakkelijk om een opblaasbare abraham of sarah pop te huren. Het enige wat u hoeft te doen, is hem naar believen op te zetten. De rest regelen wij. Van advies naar bezorging tot handleiding, materialen en gratis retourzending. Kortom een pop huren is bij ons geen enkele moeite!

Het gemak

Een opblaasbare pop huren is dus heel gemakkelijk. Maar hoe gemakkelijk? U kiest eerst een pop op onze website uit. Welke soorten en wat voor thema’s we verkopen kunt u het best op onze website ervaren. Je bekijkt de beschikbaarheid van uw pop en klik op de dag dat u hem graag zou willen reserveren. Hierbij kunt u ook kiezen voor een teruggave datum, zo kunt u aangeven wanneer u het pakket met de pop terug kan sturen. U kunt vervolgens uitkiezen of u uw pakket thuis, op het werk of bij een ophaalpunt wilt ontvangen. Er is eventueel ook de optie om uw pakket tussen half zeven en zeven uur s’avonds bij ons op locatie op te halen. Bekijk voor meer informatie daarover ook even op de website.

Wanneer u uw opblaasbare pop in ontvangst hebt genomen, kunt u hem op de gewenste locatie op gaan zetten. Het pakket bevat alles wat u nodig zal hebben, denk aan haringen, een hamer, de opblaasbare pop zelf natuurlijk, de bijbehorende leeftijdsbatch, een lamp (uniek in Nederland!) en tot slot de blower om de opblaasbare pop van lucht te voorzien. Mocht u nou ergens tegenaan lopen tijdens het opzetten van de pop, bekijk dan vooral ook even de handleiding die ook is bijgeleverd!

Op de dag van teruggave pakt u alles weer netjes in en kunt u op verschillende manieren aan ons teruggeven. U kunt bijvoorbeeld door middel van het bijgeleverde retourlabel het pakket gratis retour sturen naar ons of u kunt het pakket bij ons op locatie in één van de inleverkluisjes achterlaten. Tot slot bestaat er nog de optie om het pakket met retourlabel af te geven op een afhaalpunt bij u in de buurt.

Benieuwd geworden naar onze poppen? Bekijk dan onze website!