CN Flex
Image default
Entertainment

Volg een cocktail workshop in Amsterdam

 

Op zoek naar een cocktail workshop in Amsterdam? Dan zit je goed bij ons. Wij geven een  verzorgde cocktail workshop in Amsterdam en op andere locaties door Nederland. Dit is leuk voor bedrijfsuitjes, personeelsfeesten of voor speciale uitjes met een groep vrienden of familie. Tijdens deze workshop hoef je je nergens zorgen over te maken, wij regelen alles. Van de lekkerste ingrediënten, drank tot het glaswerk! Jij hebt nergens omkijken naar, bovendien wordt bij deze cocktail workshop Amsterdam alles klaargezet en opgeruimd in de staat waarin we het aantroffen ls we op een andere locatie komen

Locaties cocktail workshop

Een cocktail workshop in Amsterdam kan op iedere locatie gegeven worden. Wij toveren een kantoorkantine of vergaderruimte binnen no-time om tot een cocktailbar. Zoals eerder gezegd nemen wij alles mee; vers fruit, de bar, glaswerk, alcohol, frisdrank. Echt alles wordt geregeld. Zo kun je overal een cocktail workshop volgen. Voor de voorbereiding hebben wij van tevoren ongeveer een uur nodig om alles klaar te zetten en na de workshop nog een uur nodig om alles weer op te ruimen.

Wat leer je dan?

Tijdens de cocktail workshop leer je om allemaal cocktails te maken. De cocktail workshop Amsterdam wordt afgetrapt door een van onze shakers. Hij of zij gaat op een tafel staan, heet iedereen welkom en na een korte introductie en geschiedenis over de cocktails gaan we meteen van start met het maken van de cocktails. Door de ruimte staan drie verschillende bars waar drie verschillende cocktails worden geschonken. Je leert niet alleen hoe je een recept volgt, je leert ook hoe je de materialen goed gebruikt en wat de juiste hoeveelheden zijn. Uiteraard worden de cocktails na het bereiden opgedronken door de makers. Je moet wel weten wat je gemaakt hebt natuurlijk. Kijk voor meer informatie en boeken van een cocktail workshop Amsterdam op onze website.