CN Flex
Image default
Aanbiedingen

Uw bedrijf verbouwen of verhuizen? Overweeg eerst eens een tussenvloer!

Ligt u ook al dagenlang wakker van het ruimtegebrek in uw bedrijf? Klagen medewerkers steen en been dat ze de goederen die ze nodig hebben nergens meer terug kunnen vinden? Of wordt de sfeer op kantoor er absoluut niet beter op omdat medewerkers nog net niet bij elkaar op schoot moeten zitten? Wellicht heeft u al meerdere keren op het punt gestaan om uw bedrijf flink op de schop te nemen of zelfs met uw onderneming naar een ander, ruimer pand te verkassen. Dan hopen wij er met deze blog een stokje voor te kunnen steken, want met een tussenvloer bent u in veel gevallen stukken beter én goedkoper af. In deze blog vertellen wij u hier graag meer over.

Zelfdragende stalen constructie als extra verdieping

Verbouwen en verhuizen zijn twee rigoureuze manieren om het probleem van ruimtegebrek aan te pakken. Het is niet iets wat u even van de ene op de andere dag doet. Daarnaast kan het behoorlijk in de papieren lopen. Gelukkig zijn er ook nog minder rigoureuze en dure oplossingen te bedenken. Neem bijvoorbeeld een tussenvloer. Dit is een zelfdragende stalen constructie die kan worden gebruikt als extra verdieping tussen twee al bestaande verdiepingen. Het extra vloeroppervlak dat hiermee vrijkomt, kunt u uiteraard inzetten zoals u dat wenst. Gebruik het bijvoorbeeld als opslagruimte of kantoorruimte.

Meer ruimte tegen een lagere prijs + andere voordelen

De belangrijkste reden waarom ondernemers kiezen voor een tussenvloer in plaats van verbouwen of verhuizen, is van financiële aard. Voor een tussenvloer hoeft u minder diep in de buidel te tasten en krijgt u dus meer ruimte tegen een lagere prijs. Daarnaast hoeft u niet uren te zwoegen om alles rond te krijgen, zoals bij een verbouwing of verhuizing helaas wel het geval is. U vraagt een offerte aan, krijgt de vloer als bouwpakket inclusief instructies geleverd en kunt de vloer in principe diezelfde dag al installeren en in gebruik nemen. Geen gedoe dus met vergunningen en dergelijke!

Nolte Mezzanine: dé specialist in tussenvloeren

Als we u één specialist in tussenvloeren kunnen aanbevelen, dan is het wel Nolte Mezzanine. Bij dit bedrijf hebben ze jarenlange ervaring op het gebied van tussenvloeren en alles wat daar verder bij komt kijken, vanaf het ontwerp tot aan de fabricage en montage ervan. Ga voor meer informatie en een vrijblijvende offerte naar hun website.

https://www.noltemezzanine.nl/